Bejelentette visszavonulását a 34 éves futballsztár

futball visszavonulás Ibrahim Afellay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ibrahim Affelay, a marokkói származású holland válogatott középpályás, a PSV Eindhoven játékosa úgy döntött, hogy végleg befejezi pályafutását.

„Nyugdíjba mentem. Előbb vagy utóbb eljött volna ez a pillanat. Már egy ideje gondolkozom rajta. Szerettem volna folytatni még egy évig, de nem érte volna meg. Végül meghoztam ezt a döntést és most megnyugodtam" – adta hírül a US-nek tett nyilatkozatot az EN24.

Forrás: Instagram/ Ibrahimafellay

„Ibi" a PSV-nél debütált 17 évesen, 358 klubjátékkal, 55 góllal és 36 gólpasszal zárja pályafutását. Sorozatos sérülései miatt sajnos sokszor megtört sportkarriere, így nem tudta kihozni magából a maximumot.

A focista játszott a Barcelona csapatában is. Ehhez fűződik az a felejthetetlen gólpassz, amit Messinek adott a 2010-11-es Bajnokok Ligája első meccsén a Real Madrid ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.