Rendőrök mentették meg a 77 éves beteg férfit: a szomszédok figyeltek fel arra, hogy baj van

életmentés Ercsi beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ercsiben a szomszédok egy idős férfihoz hívtak segítséget, aki napok óta nem adott életjelet magáról. A késedelem nélküli rendőri beavatkozás megmentette az életét - írja a rendőrség az oldalán. 

Egy Ercsiben élő férfi tett bejelentést 2021. június 15-én 11 órakor a rendőrségre arról, hogy a vele szemben lakó szomszédját napok óta nem látja. Az idős férfi nem reagál a csengetésre, kopogásra, azonban a televízió folyamatosan működik a lakásában.

Rendőrök mentették meg a 77 éves beteg férfit Forrás: Shutterstock

A helyszínen megjelent gárdonyi egyenruhások ellenőrizték a bejelentés valódiságát, majd a konyha ablakát betörve bemásztak a házba. A járőrök a szobában az ágyon fekve találták a 77 éves beteget eszméletlen állapotban. Haladéktalanul megkezdték az újraélesztését, amely sikerrel járt, majd hívták a mentőszolgálat munkatársait további ellátás céljából. A mentők az idős férfit stabil állapotban kórházba szállították - tájékoztat a tények.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.