Brutális gyilkosság áldozata lett az édesapa - 2 éves ikerlányait hagyta hátra

gyilkosság család tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyilkos valószínűleg az apa 16 éves fia, aki mindent tagad.

A 34 éves James Gibbons holttestét még május 2-án találták meg az essexi Laidonban található otthona közelében - írja a The Sun. A nyomozás adatai szerint a néggyermekes családapát a 16 éves fia gyilkolta meg. Minden jel ellene szól, ám a bíróságon mégis ártatlannak vallotta magát.

Az édesapát kétéves ikerlányai születésnapján ölték meg Forrás: Shutterstock

A férfi éppen az ikerlányai számára szervezett volna babazsúrt. Boldog volt, hogy mindent megadhat a családjának, és sosem gondolta volna, hogy a szerető családi fészekből bárki is az életére törne. Az őt ismerők szerint csodálatos apa és férj volt, aki rendszeresen segített másokon is.

A tragédia helyszínét a gyilkosság után hamar ellepték a virágok. Ebből is látszott, hogy a vállalkozót milyen sokan szerették. Valaki egy képet is elhelyezett ott, melyen a férfi éppen a kedvesét és a gyermekeit ölelgeti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.