Lánykérés előtt akart erőszakolni a gödöllői HÉV-en lecsapott szatír - már bánja, amit tett

Gödöllő lánykérés erőszak HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is megírtuk korábban, hogy nemrég újabb brutális támadás történt a gödöllői HÉV vonalán, ahol múlt pénteken egy 55 éves nőt támadott meg egy férfi, meg akarta erőszakolni. A rendőrök két nappal később fogták el a támadót, aki azóta megbánta tettét. 

Múlt pénteken egy 55 éves nő délután hat óra előtt tíz perccel Szilasliget megállónál hagyta el a HÉV-et, ahonnan Kerepes felé vette az irányt. A támadója ekkor figyelhette ki magának, majd ezt követően környékezte meg az asszonyt, akit feltehetően meg akart erőszakolni.

Az áldozat minden erejével próbált ellenállni, rúgkapált, üvöltött, aminek köszönhetően megfutamodott a férfi, akit aztán két nappal később egy munkásszállón találtak meg a rendőrök.

Az ukrán–magyar kettős állampolgárságú férfi a Blikknek elmondta, hogy

alkohol befolyásoltsága alatt áltt a támadás ideje alatt és sok mindenre nem is emlékszik a történtekből.

Lánykérés előtt akart erőszakolni a gödöllői HÉV-en támadó szatír (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Egy hónap szabadságon voltam, a kistestvérem ballagására utaztam haza Kárpátaljára, ahonnan éppen múlt pénteken, a támadás napján értem vissza a kerepesi munkásszállóra. Jócskán fogyasztottam alkoholt, aztán elmentem vásárolni, közben tovább folytattam a piálást. Ekkor láttam meg a hölgyet, de a pontos részletekre nem emlékszem" - fogalmazta meg Sándor.

Az ítélet szerint a férfi a vállánál fogva erőteljesen fellökte a nőt, akire rámászott, majd azt közölte vele: "Szükséged van-e a nagy fa..omra, mert akkor jól megd..lak?!" A férfi annak ellenére, hogy a nő tiltakozott, nem engedte el, majd, miközben áldozatán feküdt, a ruházatán keresztül megfogta a saját nemi szervét. Még az sem érdekelte, hogy az áldozata azt mondta neki, hogy menstruál.

A nőnek végül nagy nehezen sikerült kiszabadulnia, de ennek ellenére is több sérülést szerzett.

"Azért futottam el, mert megijedtem. A szállóra mentem, ahol senkinek nem beszéltem a történtekről. Szombaton pihentem, vasárnap pedig pont akkor fogtak el, amikor vásárolni mentem. Gondoltam rá, benne volt a pakliban. A hölgyről azóta nem tudok semmit. Üzenem neki, hogy az elnézését kérem, most fordult velem először ilyen, nagyon sajnálom. Azóta megfogadtam, egy korty alkoholt sem iszom többé" - mondta a férfi.

A támadó továbbá elmondta, hogy két és fél éve él párkapcsolatban egy kárpátaljai lánnyal. Sándor azt tervezte, hamarosan megkéri szerelme kezét. Magyarországra egyébként csak dolgozni járt, novemberben ment volna vissza a párjához.

A bíróság tegnap nem jogerősen négy év börtönre ítélte.

Kapcsolódó hírek: Szatír zaklatott 14 éves lányokat a gödöllői HÉV-en

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.