Rejtélyes haláleset: a mai napig nem tudják beazonosítani a 22 éve előkerült holttestet

Forrás: Shutterstock -
bűntény holttest rejtély haláleset rekonstrukció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több, mint 22 évvel ezelőtt  találták meg a coloradói Huerfano megyében egy nő csontvázmaradványait. A hatóságoknak a mai napig nem sikerült beazonosítaniuk a holttestet, abban azonban biztosak, hogy a nő erőszakos cselekedet áldozata lett. 

1999. augusztus 10-én találták meg egy nő holttestét Coloradóban, de a mai napig nem sikerült beazonosítani. A rendőrség most újra tesz egy kísérletet a "Jane Doe" néven ismert nő azonosítására: egy törvényszéki művész új digitális rekonstrukciós képeket készített róla, hogy segítsen kideríteni a személyazonosságát - írja a Law & Crime.

A 22 éve talált holttestet a mai napig nem sikerült azonosítani. Forrás: Shutterstock

Amit biztosan tudnak: az áldozat 30-45 év körüli lehetett a halála pillanatában, aránylag magas volt, nagyjából 172-177 centis, 60-65 kilogram súlyú. A fogazata jellegzetes volt, ezért külön rekonstrukciót készítettek a fogairól. A származását illetően nem biztosak, valószínűleg fehér, részben indián vagy spanyol származással. A nő maradványaival együtt találtak egy vörös, Winston cigaretta logóval ellátott férfi hosszú alsóneműt, piros pólót, kék farmert, piros zoknit és egy sötétbarna bőrpántos szandált.

A rekonstruált fotót itt tekintheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.