Tragédia Harrison Ford új filmjének forgatásán: holtan találták az egyik stábtagot

halál forgatás gyász Indiana Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia szakította félbe az Indiana Jones ötödik részének forgatását, a díszletek összeszerelésért felelős stábtagot holtan találták meg a szállodai szobájában.

Nic Cupac több hollywoodi kasszasikerben, például a Da Vinci-kódban, a Jurassic Parkban, a Harry Potter és a Főnix Rendjében, vagy az X-Men: Az elsőkben is dolgozott. Továbbá annak a száz fős csapatnak a tagja volt, akik Szicíliából előre utaztak a marokkói Fez városába, hogy előkészítsenek egy nagy volumenű jelenetet.

Információk szerint az 54 éves férfi természetes halált halt, de a hatóságok részleteket egyelőre nem közöltek a történtekkel kapcsolatban. A produkció teljes stábja részvétét fejezte ki Cupac családjának, barátainak és szeretteinek.

Tragédia Harisson Ford új filmjének forgatásán: holtan találták az egyik stábtagot Forrás: Getty Images/Amy Sussman

Az Indiana Jones ötödik részének forgatását eddig több okból kifolyólag kellett megszakítani, előbb a koronavírus, majd a főszereplő, Harrison Ford sérülése miatt - írja a Fox News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.