Tragédia: Két népszerű borász vesztette életét a tegnapi borzalmas balesetben

borász halál gyász tragédia házaspár Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap az 58-as főúton két autó karambolozott egymással, amelynek során az egyik kocsiban ülő két ember életét veszítette. Nemrég kiderült, hogy a Jackfall Bormanufaktúra két lelke, Gábor és Ottília távozott az élők sorából. 

"Legmélyebb fájdalommal tudatjuk, hogy a Jackfall két lelke, Gábor és Ottília tegnap este tragikus autóbalesetben életét vesztette. Még mi sem tértünk magunkhoz. Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a Jackfall Bormanufaktúra működését továbbra is biztosítjuk, emléküket és szellemiségüket szem előtt tartva" – búcsúzott a borászat a Facebook-oldalán a két tragikusan elhunyt szakembertől.

A szörnyű tragédiáról tegnap a rendőrség is beszámolt a hivatalos oldalukon. A nyilatkozatukból kiderült, hogy ketten a helyszínen életüket vesztették, de az áldozatok kilétét ekkor még nem lehetett tudni - írja a Metropol.

"Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személyautó ütközött össze 2022. január 4-én 17 óra körül az 58-as főúton a pécsudvardi elágazásnál. Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé az 58-as főúton, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő és balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették" – írták.

Tragédia a Szentlélek téren: egy ember életéért küzdöttek, hiába

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.