"Nem tudják, mennyi időm van hátra" - így búcsúzott a közkedvelt műsorvezető

betegség műsorvezető rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deborah James, a You, Me And The Big C című, rákos betegségekkel foglalkozó BBC-podcast műsorvezetője talán utolsó üzenetét osztotta meg a közösségi médiában.

A 40 éves sztár szívszorító posztban fejtette ki, hogy jelenleg otthon lábadozik negyedik stádiumú bélrákkal, s bár nem könnyű elfogadnia borzasztó sorsát, az tartja benne az erőt, hogy szeretett családja és barátai körülveszik.

A legtöbb dolog, amit magától értetődőnek tart az ember, számomra már csak álom. A világ összes forradalmi rákkezelése ellenére sem lenne képes tovább működni a testem. Soha nem gondoltam volna, hogy eljön a nap, amikor elköszönök. Szívszorító, amit átélek, de annyi szeretet vesz körül, hogy ha bármi segíthet rajtam, az ez, és nagyon hálás vagyok érte"

– idézte a Ripost Deborah szavait.

A műsorvezető azzal fejezte be megható üzenetét, hogy megköszönte rajongóinak, hogy mindvégig kitartottak mellette és arra buzdította őket, hogy élvezzék ki az élet minden pillanatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.