Brutális sárdobálássá fajulhatott volna a Heard-Depp-ügy: nyilvánossá váltak a bírósági iratok

pereskedés ügyvédek Amber Heard tárgyalás Johnny Depp bíróság per Amber Heard kontra Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heteken át húzódott Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási ügye, melyben végül a sztárszínésznek adott igazat a bíróság. Az ítélet ellen mindketten fellebbeztek, ugyanis nemcsak Heardnek, hanem Johnnynak is kártérítést kell fizetnie.

Az ügy hosszú ideig lekötötte a sajtót, nemcsak külföldön, hanem idehaza is sokan foglalkoztak az eljárással. A vita rengeteg titkot a felszínre hozott, és mindkét fél kiteregette a szennyest. Voltak azonban olyan dolgok, amelyeket mégsem játszottak ki. A most nyilvánosságra került bírósági iratok szerint sokkal vadabb is lehetett volna az egész eljárás.

Forrás: AFP/Samuel Corum

Depp jogi csapata szerette volna, ha a bizonyítékok közé bekerülnek Amber Heard meztelen képei is, ugyanis ezzel szerették volna alátámasztani, hogy a színésznő egykoron egzotikus táncosként, escortként is dolgozott. Heard ügyvédei pedig azzal bizonyították volna a családon belüli erőszakot, hogy Johnny azért verte egykori feleségét, mivel merevedési zavarai vannak, melyekre gyógyszert is szed – írja a Yahoo.

A bíró ezeket elfogadhatatlannak ítélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.