Kegyetlen gyilkosság Bécsben: anyjuk és nővérük holtteste mellett aludt a két kisfiú

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság anya Bécs tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tunéziai férfi hideg vérrel meggyilkolta Bécsben élő, magyar származású volt élettársát, és annak 14 éves lányát. Ö. Renáta két fiatalabb kisfia még egy napig volt a holttestek melletti szobában, végül ők hívtak segítséget. 

Rettenetes látvány várta a bécsi Mariahilf egyik lakásában a rendőröket csütörtök este. A lakás hálószobájában holtan találták a magyar édesanyát, Ö. Renátát és 14 éves lányát, E. Alizt. Kiderült, hogy mindkettejüket meggyilkolták, a tettes pedig minden valószínűség szerint a nő volt élettársa, a tunéziai Mahmoud N. volt.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A gyilkosság éjszakáján a lakásban tartózkodott Renáta két kisfia is, a 9 éves Emirhan és a 6 éves Harun, ők átaludták a történteket. Miután másnap egész nap nem érték el édesanyjukat és nővérüket, végül átmentek a közeli szemorvoshoz, aki a család ismerőse volt. Miután az orvosnak nem sikerült elérni az anyát, hívta a rendőröket. A rendőrök a bezárt, elsötétített hálószobában bukkantak rá a holttestekre; mind a ketten hason feküdtek, és mindkettőjüket megfojtották.

A rendőrség keresi a tunéziai férfit, de azzal a lehetőséggel is számoltak, hogy a férfi a gyilkosságot követően külföldre szökött - írja az Oe24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.