Vera asszony kiadta az utolsó jelöltje útját: "Most ez így alakult"

Forrás: RTL Klub -
Vera asszony jelölt Házasodna a gazda Vera gazdasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera asszonynak csak egy jelöltje maradt, azonban úgy döntött, hogy őt is hazaküldi. Tomi remélte, hogy adhatnak még esélyt a kapcsolatuknak, de a gazdasszony másként gondolta.

Vera asszony a Házasodna a gazda alatt végig határozottan döntött a jelöltjei sorsáról, így végül csak egyetlen férfi maradt. Vera azonban úgy döntött, hogy Tominak is mennie kell. Nem érzi elég határozottnak a férfit.

Vera asszony kiadta az utolsó jelöltje útját Forrás: RTL Klub

"Mindent átgondoltam, ami velünk történt az elmúlt napokban. Főleg az elmúlt pár évben, főleg, mióta gyerekeim vannak, velem nagyon sok minden történt, és nagyon sok mindent megtapasztaltam, és ezáltal sokat erősödtem. Volt sok fordulópont az életemben, és én azt érzem, hogy bizonytalan vagy még egyes helyzetekben, és szerintem ez arra vezethető vissza, ez abból adódik, hogy hozzám képest kevesebb élettapasztalatod van. Egy kicsit több támogatásra lenne szükségem az életben, meg több megerősítésre. Kicsit hiányolom belőled a határozottságot" - mondta Vera asszony.

"Ezt el is ismerem, az elején nem sikerült teljes mértékben megnyílni. Az érzéseimben, tiszta szívemből mondom, biztos vagyok. Ha tudnál egy pici bizalmat, vagy egy pici esélyt adni, biztos vagyok benne, hogy tudnék bizonyítani. Tudom én is a hib áimat, nem tudom visszatekerni sajnos az időt. Nagyon fontos lettél a számomra, és bármit megtennék, hogy boldoggá tegyelek. De mindenhez két ember kell. Szerintem mindent meg lehet oldani, csak akarni kell" - próbálkozott Tomi.

"Azt gondolom, adtunk esélyt egymásnak. Most ez így alakult" - zárta rövidre a dolgot Vera asszony. Tomi elfogadta a döntését, de elismerte, fáj neki, hogy nem kap több esélyt. "Valamit nagyon csúnyán félreértelmeztem" - kommentálta később a helyzetet Tomi, aki bevallotta, zavarban volt Vera asszony mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.