"Bármit csinálok, az nem jó" - Tóth Andi őszintén vallott arról, mekkora gyűlöletcunamit kap

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
Dancing with the Stars Tóth Andi gyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi mindig kapott hideget-meleget, de mostanában különösen sokan bántják az énekesnőt. Elmondta, hogyan érinti a sok negatív hozzászólás.

Tóth Andi mindig is megosztó személy volt, de mostanában különösen sok bántást kap, az emberek mindig a legrosszabbat feltételezik róla. Hétvégén nem tud részt venni a Dancing with the Stars azon adásában, amelyben a volt versenyzők is visszatérnek, az emberek pedig egyből elkezdtek kombinálni.

"Nyilvánvaló, hogy ha nem tudok elmenni, akkor egyből mindenki arra gondol, hogy »már megint mit csinált Tóth Andi«... Hát elmondom. Forgatok. Reggel 5-től estig bent vagyok a stúdióban és dolgozom Nagyon dühös voltam, amikor kiderült, hogy nem tudok menni ezen a hétvégén, de a döntőben esküszöm, olyat fogok táncolni Andrei-jel, hogy mindenkinek keresztbe áll tőle a szeme. De félreértés ne essék. Nem azért megyek vissza, hogy másoknak megmutassam, mi van velem. Csakis magam miatt. Imádom ezt a műsort, a zenét, a táncot. Egyedül ezek motiválnak, a gyűlölködés nem, azt úgyis kapom, bármit is csináljak" - mondta a Borsnak Tóth Andi.

Tóth Andi szerint jelenleg ő a legmegosztóbb személy az országban Forrás: Tóth Andi/Instagram

"Bármit csinálok, az nem jó. De kérdem én... miért követnek ennyien és miért érdeklek ennyi embert, ha utálnak? Kicsit visszás, nem? Úgy gondolom, hogy jelenleg én vagyok a legmegosztóbb ebben az országban, pedig nem tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki. Élem az életemet. Kiderült, hogy nem megyek ezen a hétvégén a Dancingre, és egyből már arra gondoltak, hogy biztosan a rendőrségen ülök. Nonszensz. Azzal indokolják, hogy nem posztolok semmit az Instára. Hát dolgozom... mit várnak még tőlem? Legközelebb tegyem ki a munkabeosztásomat is? Nevetségesnek tartom ezt a hozzáállást" - árulta el Andi hozzátéve, van, amikor őt is érzékenyen érintik a negatív kritikák.

"Nem szokott foglalkoztatni, ki mit gondol, ír, mond rólam, de nyilván vannak pillanatok, amikor mégis szíven tudja ütni az embert egy-két vélemény. Senki sem örül annak, ha rosszat mondanak róla, de úgy érzem, hogy ez most nekem egy pláne borzasztó időszak ebből a szempontból. Mióta összehoztak ezzel a botránnyal, én vagyok a közellenség. Ha elmegyek énekelni, azért, ha táncolni, azért, ha nem teszem ezeket, akkor meg azért" - mondta. Azt is elárulta, a Dancing with the Stars utolsó élő adásában láthatják majd.

"Az a baj, hogy teljesen mindegy, hogy milyen táncot lejtek majd. Úgyis találnak majd az emberek okot arra, hogy szétszedjenek. Ilyen ez a szakma, meg ez az ország. A magyar embernek egyedül a botrány kell" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.