Gyorshajtó férfi ütött el egy elkóborolt lovat Békés megyében

ütközés baleset biztonsági öv gyorshajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a szerencsének köszönheti az életét az a 63 éves sofőr, aki gyorshajtott, ráadásul a biztonsági öve sem volt bekötve. A ló nekicsapódott a motorháztetőnek, és beszakította a kocsi tetejét, majd az utastérben landolt.

A férfit vasárnap este, Szarvas felé érte a baleset, miközben nagy sebességgel haladt az úton. A jármű totálkárosra tört.

Hiába lépett a fékre, már nem tudott időben megállni, így elgázolta az elkóborolt állatot, ami az ütközés erejétől összelapította a jármű tetjét, kis híján agyonnyomva a sofőrt.

"A helyszínre érkező mentők egy férfit láttak el, aki a baleset következtében koponya- illetve végtagsérüléseket szenvedett. A helyszíni fájdalomcsillapítást követően stabil állapotban kórházba szállították" – nyilatkozta a Tényeknek Hanga József, az OMSZ kommunikációs munkatársa.

A sérült állat, amely egy közeli tanyáról kóborolt el, elszaladt a helyszínről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.