Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek három férfit Szolnokon

Forrás: https://www.hazipatika.com/psziche/fuggosegek/cikkek/meddig_maradnak_a_szervezetben_a_drogok/20160205104917 -
kábítószer-kereskedelem rendőrség Szolnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek három férfit Szolnokon a rendőrök, akik több mint két kilogramm kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közleményben az MTI-vel.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2022. december 2-án éjjel összehangolt akció során egyszerre több helyszínen tartottak kutatást.

Ennek eredményeként 2334 gramm kábítószergyanús anyagot, több mint félmillió forint készpénzt és mobiltelefonokat foglaltak le - tájékoztatott a rendőrség.

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek három férfit Szolnokon Forrás: https://www.hazipatika.com/psziche/fuggosegek/cikkek/meddig_maradnak_a_szervezetben_a_drogok/20160205104917

A 22, 28 és 31 éves feltételezett elkövetőket előállították a rendőrök a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-birtoklás és -kereskedelem megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Őrizetbe vételük után a letartóztatásukra tettek előterjesztést - közölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.