Súlyos családon belüli erőszakkal vádolják a népszerű rajzfilmsorozat megalkotóját

Forrás: Shutterstock -
vád erőszak családon belüli erőszak Rick és Morty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos családon belüli erőszakkal vádolják a Rick és Morty kitalálóját.

Volt barátnője ellen elkövetett testi sértéssel és a személyes szabadság korlátozásával vádolja az ügyészség Justin Roilandet, a Rick és Morty című kultikus rajzfilmsorozat kitalálóját, aki az angol eredetiben a két főszereplőnek is kölcsönzi a hangját - jelentette csütörtökön az NBC amerikai tévécsatorna.

Roiland ártatlannak vallotta magát az eljárásban. Az eset, amely miatt még májusban emeltek vádat a filmes ellen, 2020 januárjában történt, de mindeddig nem kapott nagyobb nyilvánosságot. Részletek nem ismertek, és a feltételezett áldozat nevét sem tették közzé.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Roiland ügyvéde és a Rick és Mortyt bemutató Cartoon Network egyelőre nem reagált az esettel kapcsolatos újságírói megkeresésekre. A tárgyalás napját még nem tűzték ki. A sorozatban Rick Sanchez őrült tudós és unokája bonyolódik szürreális, horrorisztikus és tudományos fantasztikus kalandokba. A Rick és Mortyból eddig hat évad készült, és a Cartoon Network már a hetedik évadot is megrendelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.