Szétszedik a kommentelők Csutit: ezért estek neki

szerelem Csuti kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas virágcsokorral és ékszerrel kedveskedett új szerelmének Csuti. Bár Biankát még nem mutatta be se a gyerekeinek, se a nyilvánosságnak, úgy tűnik, kezd komolyra fordulni a kapcsolatuk. 

"Ami szép, az szép, ráadásul egy ékszerrel, némi virág kíséretében nem is lehet mellélőni, ugye hölgyeim? ...pláne, hogy jön a Valentin-nap!" - írta posztjához az üzletember.

Csuti a posztja alatt kapott hideget-meleget, sokak szerint túl korai ez a sok ajándék, mások azt nehezményezték, hogy Kulcsár Edina óta a lány nem az első kedvese a férfinak.

„Miért nem vársz pár hónapot akár évet, már röhej, amit csinálsz, a csajnak nem ciki, hogy mióta Edina elhagyott, kb. a 10. a sorban és pár hónap jön a következő szerelem?" - szúrta ki a kommentet a Ripost.

Persze, most is voltak sokan, akik a védelmére keltek: "Gyerekek, minden áldott férfi szakítás után megy jobbra-balra, boldogra-boldogtalanra, miért fáj ez annak, akinek fáj? Az a bajotok, hogy nektek nincsen olyan pasitok, mint Csuti, vagy szóba sem állna veletek ilyen kaliber" - írta például egy követője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.