Öngyilkos akart lenni, ezért egy oszlopnak kormányozta az autóját a férfi Budapesten

öngyilkos öngyilkossági kísérlet öngyilkosság Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi felhívta a barátnőjét telefonon, elmondta neki, hogy öngyilkos akar lenni, majd egy oszlopnak kormányozta az autóját.

A megdöbbentő eset Budapesten, a Könyves Kálmán körúton történt még vasárnap délelőtt. Bár az ütközés következtében a férfi megsérült, a helyszínre érkező tűzoltók és mentők meg tudták menteni az életét, az autó eleje azonban teljesen összeroncsolódott.

A BudaPestkörnyeke.hu információi szerint az öngyilkosjelölt férfi vezetés közben végig tartotta a kapcsolatot mobiltelefonon a barátnőjével, ráadásul a történteket az autóban lévő fedélzeti kamera is rögzítette.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.