Egy cápában találták meg az eltűnt argentin terepjárós maradványait

Forrás: VT.co -
maradvány Cápa terepjáró MTI argentin megtalálták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közönséges kutyacápa belsejében találták meg a tíz napja eltűnt férfi maradványait Argentínában.

A 32 éves férfit február 18-án látták utoljára terepjárójában a dél-argentínai Chubut tartomány tengerpartja közelében. Megrongálódott gépjárművére két nappal később találtak rá a Rocas Coloradas (Színes sziklák) nevű partszakaszon. A nyomtalanul eltűnt háromgyermekes apa felkutatására nagy erőkkel indult akció.

(illusztráció) Forrás: VT.co

Végül vasárnap jelentette két halász a parti őrségnek, hogy emberi maradványokat találtak a három olyan kutyacápa egyikében, amelyet a férfi eltűnési helyének közelében fogtak ki a tengerből.

A család egy jól látható, jellegzetes tetoválás alapján azonosította a másfélméteres cápában talált maradványokban az eltűnt férfit, de DNS-vizsgálat is folyamatban van.

A hatóságok felételezik, hogy a terepjáróst baleset érhette, és a férfit talán a dagály sodorta a tengerbe. Vizsgálják, hogy a balesethez nem volt-e köze egy másik járműnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.