Tűz ütött ki a szolnoki Hetényi Géza kórházban, nyolc település tűzoltói siettek a helyszínre

tűz kórház Szolnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyulladt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egyik negyedik emeleti kórterme csütörtök este, a tűzoltók a lángokat eloltották, az embereket kimenekítették az épületből - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője.

Kisnémet Tamás tűzoltó hadnagy elmondta: a Tószegi úti kórházban egy mintegy tíz négyzetméteres helyiség gyulladt ki. Az embereket másik épületszárnyba viszik, és két melegedőbusz is a helyszínre érkezett. A tűz keletkezésének okát majd tűzvizsgálati eljárás során vizsgálják.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szolnoki, a kunszentmártoni, a jászberényi, a mezőtúri, a kecskeméti, a szarvasi, a ceglédi és a nagykátai hivatásos tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat. Az épület füsttel telítődött szintjeiről az embereket kimenekítették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.