Közvetlenül az esküvője után ölte meg a fiatal nőt egy ittas sofőr

Forrás: gofundme.com -
ittas vezetés esküvő házasság megölte ittas sofőr menyasszony
Az ifjú pár április 28-án a dél-karolinai Folly Beachen ünnepelte az esküvőjét. Épp elhagyták az esküvői fogadás helyszínét, amikor egy száguldó ittas sofőr nekik ütközött. A feleség a helyszínen meghalt, férje azóta is kritikus állapotban van.

A 34 éves Samantha Miller és 36 éves szerelme,Aric Hutchinson pénteken a dél-karolinai Folly Beachen ünnepelték az esküvőjüket. Ők és két rokonuk egy golfkocsival hagyták el az esküvői fogadás helyszínét, amikor egy száguldó, ittas sofőr nekik ütközött.

34 éves Samantha Miller és 36 éves szerelme, Aric Hutchinson Forrás: gofundme.com

Az ütközés ereje miatt a golfkocsi felborult, és 90 méteren keresztül többször is megpördült a tengelye körül. Samantha a helyszínen életét vesztette, Aricet kritikus állapotban szállították kórházba.

A balesetet okozó sofőr, a 25 éves Jamie Komoroski részegen vezetett, ráadásul 90 km/órás sebességgel haladt ott, ahol 40 km/óra a maximális megengedett sebesség. Őt letartóztatták, három rendbeli, súlyos testi sértéssel vagy halállal, valamint gondatlanságból okozott emberöléssel járó ittas vezetéssel vádolják.

A balesetet okozó sofőr, a 25 éves Jamie Komoroski Forrás: Folly Beach Police

Annette Hutchinson, Aric anyja létrehozott egy GoFundMe oldalt fia orvosi költségeinek fedezésére, aki jelenleg válságos állapotban van. Egy rekonstrukciós műtéten az oldalon megjelent írás szerint már átesett, és egy másikat is terveznek orvosai. A fiatal férfi számos csonttörést, valamint agysérülést szenvedett. Eddig körülbelül 150 ezer dollár, azaz több mint 50 millió forint gyűlt össze Aric gyógyulására.

"A kórházban egy műanyag zacskóban adták át nekem Aric jegygyűrűjét, öt órával azután, hogy Sam az ujjára helyezte és felolvasták egymásnak a fogadalmukat" - írta Hutchinson édesanyja az adománygyűjtésen, hozztéve: "Aric elvesztette élete szerelmét".

Annette Hutchinson, Aric anyja létrehozott egy GoFundMe oldalt fia orvosi költségeinek fedezésére Forrás: gofundme.com

Hutchinson sógora, Ben Garrett és unokaöccse, Brogan a párral együtt ültek a golfkocsin, amikor a baleset bekövetezett: ők szintén súlyos sérüléseket szenvedtek. Brogant vasárnap engedték ki a kórházból, lábadozik a sérüléseiből.

Andrew Gilreath, a Folly Beach közbiztonsági osztályának igazgatója úgy nyilatkozott, hogy a pár által vezetett golfkocsi legálisan közlekedett aznap éjszaka– írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.