Összetörték Kökény Attila fiának autóját, majd elhajtottak: segítséget kér az énekes

Fotó: Koncz Márton -
Kökény Attila autó Kispesten
Fényes nappal törte össze valaki Kökény Attila fiának az autóját, majd elhajtott. Keresik a tettest. 

Kökény Attila Facebook-oldalán osztotta meg, hogy fia autóját fényes nappal összetörték. Az illető elhajtott anélkül, hogy meghagyta volna a telefonszámát.

"Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni!!!! Ma összetörték a fiamnak az autóját Kispesten a József Attila utca és Fő utca sarkán. Egy fekete kombi BMW, de nem állt meg és papírt sem hagyott, hanem otthagyta az autót. Aki látta, az kérem, hogy jelezzen, ha tudja a rendszámát. Köszönöm előre is a segítségeteket...OSSZÁTOK" - írta.

Kökény Attila Facebook-oldalán kért segítséget. Fotó: Koncz Márton

"Az a durva, hogy ez a kora délutáni órákban, fényes nappal, egy kispesti lakótelepen történt. Fellépésen voltunk előtte, mert a gyerek aludt, majd mikor ment le a kocsihoz, akkor szembesült a megrongált autójával. Engem csak este ért el, akkor döntöttem úgy, hogy a közösségi oldalamon kérek segítséget, hátha így sikerrel járunk. Többen látták – egy hölgy és a közelben dolgozó munkások – az ütközést, annyit már tudunk, hogy egy házaspár, egy fekete BMW-vel ütközött a kocsinak, de sajnos a rendszámot senki nem tudta felírni. A pár nagyon veszekedett, majd miután megtörtént a baj, fogták magukat és elmentek. Még egy papírt sem hagytak, hogy megkeressük, és rendezni tudjuk a biztosítóhoz szükséges dokumentumokat" - mondta a Borsnak Kökény Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.