Carrie Fisher haláláról sokkoló részletek derültek ki

Premiere Of Walt Disney Pictures And Lucasfilm's "Star Wars: The Force Awakens" - Arrivals Carrie Fisher
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
star wars Carrie Fisher drogok
Mindenkit sokkolva, hirtelen hunyt el 60 évesen a színésznő, egy évvel azután, hogy visszatért Leia hercegnő szerepében. Carrie Fisher barátja most sokkoló részleteket árult el a körülményekről.

Carrie Fisher 60 évesen távozott az élők sorából, egy évvel azután, hogy bemutatták a Star Wars: Az ébredő Erő című filmet, melyben Leia hercegnőként ő is visszatért. Barátja, James Blunt szerint ez lett a színésznő veszte: 35 kilót fogyott a szerep kedvéért.

Lucas Film / Walt Disney Carrie Fisher
Carrie Fisher Leia hercegnőként tért vissza a 2015-ös filmben
Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Star Wars

Carrie Fisher haláláról sokkoló részleteket árult el barátja

Carrie Fisher hírnevét Leia hercegnő szerepe hozta meg, ugyanez okozhatta azonban a halálát is. Ezt állítja legalábbis a színésznő barátja, James Blunt. "Nagyon rosszul bánt a testével, és akkor megkapta újra Leia hercegnő szerepét az új Star Wars-filmben. Carrie pozitív volt, de nagy nyomást gyakoroltak rá, hogy vékony legyen... 

Nagy nyomást gyakorolt magára: újra elkezdett drogozni, és mire felszállt a repülő, gyakorlatilag már megölte magát" 

- árulta el az énekes. Mint ismert Carrie Fisher egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőjáraton kapott szívinfarktust, újra kellett éleszteni. 

A Los Angeles megyei halottkém szerint Fisher szervezetében kokain, metadon, etanol és ópiátok voltak halálakor. 2015-ös interjújában Fisher azt mondta, hogy a stúdió "nem akart engem teljes egészében alkalmazni", amikor eljött az ideje, hogy Leia hercegnőt visszahozzák a filmvászonra. "Csak körülbelül a háromnegyedemet" - viccelődött azzal, hogy le kellett fogynia.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.