Advent a sztárokkal! Szandi kisfia adventi koszorút készített

karácsony karácsony 2015 adventi koszorú kisfiú ünnep készülődés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagyon büszke rá, hogy idén kisfia, Csabi ötlete alapján készült a családi asztal dísze. Szandi arról mesélt, hogyan telik náluk a karácsonyra hangolódás.

Szandi kisfia, igaz, már kijárta az óvodát, mégis családi hagyomány maradt náluk, hogy visszajárnak az intézménybe, és remek hangulatban a szülőkkel és csemetéikkel készítik el az adventi koszorút.

Forrás: Facebook/Szandi

„Már 3. éve annak, hogy legkisebb gyermekünk, Csabika is elhagyta az óvodát. Azonban ilyenkor, advent előtt mindig visszatérünk, és az ovisokkal meg a "nosztalgiázó" kisiskolásokkal mi, szülők együtt készítjük el az adventi koszorút. Csodás érzés volt újra ott ülni a miniszékeken, és érezni néhány órára az igazi ovis hangulatot! Csabus életében először egyedül alkotta meg saját adventi koszorúját" – mesélte Szandi, aki idén egy újítással is készült a lakás feldíszítése kapcsán.

„Vettem két hatalmas girlandot, amit a lépcsőfeljáró korlátjára raktam fel, és égők kerültek rá. A fiúkkal a legszínesebb égősort választottuk ki, így igazi szivárványos hangulatú lesz a karácsony" – mosolygott az énekesnő, aki a karácsonyfadíszeket saját kezűleg készíti.

„Minden évben 4-5 új díszt készítünk, így már elég sok van, de ehhez ragaszkodom, legalább egyszer, ha majd a gyerekek kirepülnek a családi fészekből, lesz mit magukkal vinniük" – mondta Szandi, aki arról is mesélt, hogy a szentestét szűk családi körben ünneplik, karácsony másnapján pedig összejön az egész család, és mindenki süt-főz, és együtt ünnepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.