Decemberi programok a könnyeden szórakozni vágyóknak

karácsony ünnep koncert Budapest programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos olyan program vár rád a következő hetekben, ahol nemcsak ünnepi finomságokat kóstolhatsz, de fantasztikus művészeket is meghallgathatsz, méghozzá élőben. Merülj el a város adta lehetőségekben! 

Müpa Sátor

A Müpa Kultúr Kültér téli élményeihez látványos produkciók társulnak a jégpálya mellett felállított sátorban. Itt elsősorban különleges cirkuszi attrakciókkal, könnyűzenével és sok-sok gyermekprogrammal várjuk a látogatókat. Vendégünk lesz például a belga komédiásokból álló duó, az Okidok, amely akrobatikus elemekkel tarkított, Slips Inside című show-ját, és a klasszikus bohóctréfákra épülő Ha Ha Ha című produkcióját mutatja be. Emellett a hazai közönség előtt már jól ismert és igen kedvelt Recirquel Újcirkusz Társulat is szerepel a Müpa Sátor műsorában, a Párizs Éjjel és a Trükkök című előadásaival. A gyermekprogramok fellépői között ott lesz a Kaláka, a Kolompos Együttes, Hajós András és a Modern Art Orchestra, valamint a Hot Jazz Band is.

Recirquel Újcirkusz Társulat: Párizs Éjjel Fotó: Posztós János/Müpa

Modern Art Orchestra - Karácsonyi koncert

December 18.

Budapest Music Center

A koncert során karácsonyi témájú kompozíciókkal, ünnepi hangulatú darabokkal várja a MAO a hallgatóságot, vendégükkel, a lenyűgöző Pocsai Kriszta énekesnővel. Ezen az estén, Csajkovszkij gyönyörű balettjének, a Diótörőnek a feldolgozásából is játszik részletet a zenekar, mely a Modern Art Orchestra repertoárjának egyik legszebb darabja. A kompozíció Duke Ellington és a klasszikus képzettséggel is rendelkező Billy Strayhorn közös munkájának egyik csúcsa.

Modern Art Orchestra Forrás: mao.hu

Korda - Balázs Klári - Bagi Nacsa - Karácsonyi Koncert Show

December 21.

Budapest Kongresszusi Központ

"Csináljunk egy igazán felejthetetlen bulit Bagi Nacsával" - hangzott el Korda György szájából a varázsmondat, amely egy igazi lavinát indított el, és igencsak felcsigázta a közönséget. A koncert show egy igazi különleges eddig soha nem látott csemege lesz azok számára, akik ellátogatnak majd a koncertsorozat valamelyik állomására. Balázs Klári természetesen éppúgy elengedhetetlen alkotóeleme lesz a show-nak, mig Bagi Nacsáék is szinre lépnek mint Korda házaspár sőt még egy felejthetetlen közös duettet is hallhatunk majd a két Kordától. A karácsonyi ünnepek közelsége révén Korda György és Balázs Klári eddig soha nem hallott karácsonyi meglepetéssel is készül majd. A koncertet kísérő Monarchia zenekar szimfónikusai pedig garantáltan egyedi hangzásúvá teszik majd az előadást.

Korda György és Balázs Klári Forrás: Facebook/Korda György

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.