Sokak számára gondot okoz az ajándékozás, vajon mivel lepjék meg házastársukat a legszentebb ünnepen. Vannak azonban olyanok, akik nem sokat teketóriáznak, és tudják, mire vágyik a kedvesük.

Nem szokványos, de remek karácsonyi ajándék lehet valamilyen felnőtt játékszer, mellyel feldobhatjuk a szexuális életünket. A Ripost megkereste a neves szexuálpszichológust, Dr. Hevesi Krisztát, hogy neki mi a véleménye a karácsonyi meglepetésnek szánt szexjátékokról.

"Tény, hogy jobban kifejezi a párok egymás iránt való érdeklődését egy ilyen ajándék, mint mondjuk egy porszívó vagy turmixgép. Ha pajkos szerelmesekről van szó és biztosak abban, hogy a másik örülne egy ilyen ajándéknak, akkor úgy gondolom, ezzel nincsen baj és jópofa tud lenni. Azt viszont fontos tudni, hogy könnyű mellényúlni és negatívan is elsülhet a dolog" – kezdte a szakember.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Dr. Hevesi Kriszta pár tanáccsal is szolgál azoknak, akik ilyesfajta meglepetéssel készülnek. A szexuálpszichológus szerint érdemes tisztában lenni azzal, mit jelent az ajándékozott számára a karácsony, mert egy szexjáték lehet, hogy jobban passzolna Valentin-napra, mint december 24-re. Nem beszélve arról, hogy ha a csomagot a család előtt bontják ki, az kínos lehet.

"Ne felejtsük el, hogy a karácsony jellemzően a családok ünnepe, ezért nem tipikusan tesznek a fal alá valamilyen szexkütyüt. Ennek továbbgördülő hatása, hogy mondjuk a család felbontja, ottfelejtik és a gyerekek elkezdenek játszani vele. Én azt mondom, hogy nagyon pajkos és szexi, ám inkább a hálószobába lehet plusz ajándékként becsempészni, de nem klasszikusan a fa alá való" – zárta véleményét a szakember.

Szexjátékot nemcsak venni, hanem készíteni is lehet, egy korábbi cikkünkben összegyűjtöttük, mely otthon is megtalálható tárgyakat lehet bevinni a lepedő alá.