Egy bőrradír, amitől újjászületsz - pofonegyszerű és nagyon hatásos

Forrás: Thinkstock -
tengeri só mandulaolaj bőrradír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Próbáltad már a tengeri sós-mandulaolajas bőrradírt? Ha nem, most itt az idő - meglásd, teljesen újjászületik tőle a bőröd!

A mandulaolaj minden bőrtípusra kiváló, de ha száraz és érzékeny a bőröd, akkor egyenesen neked találták ki. Ha gyulladások vannak a testeden, ez az olaj azokon is segít, emellett pedig megnyugtatja és nagyon puhává varázsolja a bőrt. Tengeri sóval kombinálva pedig egyenesen csodákra képes.

Forrás: Thinkstock

Havonta legalább két alkalommal radírozd át a testedet - ehhez pedig használd a mandulaolaj és a tengeri só keverékét. Egy kis tálkába tegyél néhány evőkanál tengeri sót, majd öntsd fel annyi olajjal, hogy az állaga sűrű, de olajos legyen. Dörzsöld át az egész testedet - a dekoltázsodat és a nyakadat se hagyd ki, ezeken a területeken viszont óvatosan bánj a dörzsöléssel. Majd zuhanyozz le langyos vízzel. Végül törülközz meg, de ne dörzsöld le magadról az olajat. A mandulaolaj csodát tesz a bőrrel, így testápolót sem kell használnod. Próbáld ki még az ünnepek előtt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.