hajpakolás hajápolás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szép a sminked és ragyog a lakás, ha a hajad száraz, töredezett és megviselt látványt nyújt. Próbáld ki a mézes-kókuszos téli hajpakolást: garantáltan szebbé teszi a hajkoronádat!

A téli hideg a fejbőrünket és hajunkat is megviselheti, de jó hír, hogy a kamrából is összeszedheted a hatásos hajpakolás összetevőit. A méz, a banán és a kókuszvaj keveréke igazi karácsonyi hangulatot áraszt, így használni is öröm, emellett táplálja a hajad.

Forrás: Thinkstock

A kezeletlen, szűz kókuszvaj már önmagában is alkalmazható, illata már az első percben elvarázsol, hatóanyagai pedig simává és fényessé teszik a hajad. Egy evőkanálnyit olvassz fel óvatosan, és keverj hozzá mézből három evőkanálnyit, majd egy fél banánt is hozzápasszírozhatsz, hiszen csak tovább fokozza a hidratáló hatást. Enyhén nedves hajra kend az elkészült pakolást, masszírozd a fejbőrödbe, majd egy törölközővel csavard be a hajad, és hagyd hatni fél órán át. Hetente megismételheted, így az ünnepekre garantáltan hidratáltabb és élettel telibb lesz a hajad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.