Horoszkópod elárulja, milyen zenét szeretsz!

zene csillagjegy horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallgatni arany... De vajon melyik csillagjegy szülöttei milyen zenét hallgatnak, ha vidámak, ha szomorúak, ha izgatottak, ha táncolni támad kedvük, sport közben, vagy csak úgy? Zenehoroszkópunkból minden kiderül!

Kos

Ha Kos vagy, neked tulajdonképpen mindegy, hogy milyen zene szól, csak jó hangos legyen. A rádióslágerek helyett kedvenc előadóidat hallgatod, például kemény rapet vagy rockot. Egyáltalán nem fontos számodra az sem, hogy van-e a szövegnek valamilyen mély mondanivalója, ha mégis van, az inkább hátrány, mint előny. Inkább szórakozásból hallgatsz zenét, nem azért, hogy magvas gondolataid támadjanak.

Bika

Ha Bika vagy, neked tökéletesen megfelel a tucatzene. Jobbára a slágerlisták élcsoportjából válogatod aktuális favoritjaidat. A fiú- és csajbandák dalai a kedvenceid, szereted, ha több különböző hang és stílus alkot egy kerek egészet. A zenehallgatás számodra könnyed kikapcsolódást jelent, így a szerelemről szóló dalokat mintha neked írták és hangszerelték volna. Ezekre ráadásul táncolni is remekül lehet.

Thinkstock
Thinkstock

Ikrek

Ha Ikrek vagy, a kedvenc számaidban a hektikus ritmusokhoz dupla sebességű szöveg tartozik. Ezért a rap műfaj passzol hozzád a legjobban. Szereted a táncos-pörgős zenéket is, de a lassú számokkal nem tudsz mit kezdeni. Ha feszült vagy stresszes vagy, akkor sem lágy, meditációs zenére relaxálsz, inkább kocogáshoz vagy edzéshez illő dalokat hallgatsz - persze ilyenkor is a tempósabb, ritmusosabb zenékre voksolsz.

Rák

Ha Rák vagy, legszívesebben érzékeny, szerelmes, nyugtató melódiákat hallgatsz. A zenehallgatás számodra nem szórakozás, hanem külön program. Hátradőlsz a kanapén, vagy elhelyezkedsz a fotelodban, teát vagy kávét kortyolgatsz, és élvezed a muzsikát. Számodra fontos, hogy amit hallgatsz, azt értsd is, és az is, hogy a dalok szövege elgondolkodtasson, vagy érzelmeket ébresszen benned.

Oroszlán

Ha Oroszlán vagy, egészen különleges zenei ízléssel rendelkezel. Nem szereted a hagyományos slágereket, amit te hallgatsz, azt nem játsszák a rádiók. Legszívesebben olyan számokra ütöd a ritmust az ujjaiddal, amelyekben valódi ének és valódi hangszerek vannak, a gépmuzsika nem a te műfajod. Nagy kedvenceid a nagyszerűséget sugalló zenék, a klasszikus darabok is.

Szűz

Ha Szűz vagy, a kedvenc zenéidnek mondanivalója van. A hangszeres kíséret csak ráadás, a lényeg a szöveg - szóljon akár szerelemről, vagy a társadalomról. A melódiákra nem "hallgatsz", de a túl pörgős, ritmusos zenéket sem szereted. A tánczenékért és a toplistás slágerekért sem rajongsz. A zenehallgatás nálad a mindennapok része, mindig szól nálad a háttérben valami.

Mérleg

Ha Mérleg vagy, csak és kizárólag minőségi zenét hallgatsz. És te aztán tényleg tudod, hogy mi a jó, egy valódi zenekritikus veszett el benned. Neked fontos, hogy a dallam passzoljon a szöveghez. A minőség alatt azonban nem azt érted, hogy csak régi számokat kedvelsz, a modern, mai szerzemények között is megtalálod a neked valókat.

Skorpió

Ha Skorpió vagy, bármit meghallgatsz, ami nem egyezik a közízléssel, ennek ellenére a túl vad és kemény számokat nem szereted. Mint mindenben, a zenében is csak fekete és fehér létezik számodra, imádsz vagy utálsz egy-egy előadót. Hozzád leginkább a füstös, szaxofonos dzsesszslágerek passzolnak, de az éjszakai klubok mély dallamai is borzongás közeli állapotba juttatnak.

Thinkstock
Thinkstock



Nyilas

Ha Nyilas vagy, a zene számodra utazás! Szereted a világzenét, az egzotikus, külföldi dallamokat, minél idegenebb, annál jobb, pláne, ha ezek szép úti emlékeket, nosztalgiát keltenek benned. Ennek ellenére szereted a rádióslágereket is, és táncolni is imádsz, hiszen mindened a szórakozás és a kikapcsolódás.

Bak

Ha Bak vagy, szereted a csendet. Ha mégis szól nálad valami, akkor azok inkább régi slágerek, mint modern rádiósikerek. Szívesen hallgatsz klasszikusokat is, de az alternatív műfajokat is kifejezetten kedveled. A tánczenéket nem szereted, de például sporthoz és relaxációhoz mindig találsz kedvedre való megnyugtató dallamokat.

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, az extrém zenék jelentik a te világodat! Szívesen hallgatsz mai rádiósikereket, főleg, amelyekre lehet táncolni, de a te ízlésednek inkább a techno vagy house és más elektronikus zenei irányzatok felelnek meg, akár az egyes rockműfajok is. Meditálás helyett inkább sportolsz, ehhez pedig ritmusosabb dalokat választasz.

Halak

Ha Halak vagy, legszívesebben az angyalok énekét vagy a szférák zenéjét hallgatnád, ez azonban csak keveseknek adatik meg e világon. Így a kedvenceid között inkább érzelmes balladák vannak, szépen szóló szerelmes dalok és romantikus zenék. Ha táncra perdülsz, a latin ritmusokra indulsz be, de szeretsz lassúzni is. Relaxáláshoz pedig keleti meditációs dallamokat vagy a természet hangjait hallgatod.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Horoszkópod elárulja, mivel gyógyítsd magadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-gyogynoveny-horoszkop.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlTe hogyan főzöl? A horoszkópod elárulja!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110117-te-mit-fozol-a-horoszkopod-megmutatja.htmlHoroszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.htmlÍgy rendezd be a lakásod! - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101129-igy-rendezd-be-a-lakasod-horoszkopod-elarulja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.