Bajor Imre Rubint Réka Nacsa Olivér Kovács Patrícia Barátok közt celeb Bulvárkoktél Perutek János R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebvilágban nyoma sincs az ünnepek körüli készülődésnek. A magyar sztárok életét anyagi csőd, összeomlás és válás árnyékolja be. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Anyagi csőd és elbocsátás

A sztárokat sem kímél a válság: Bajor Imrének is szembe kell néznie a hatásaival. A színésznek az utóbbi időben hirtelen elfogytak a lehetőségei, alig van fix bevétele, és nagyon megviselte a változás. A Barátok közt színésze, R. Kárpáti Péter sincs könnyű helyzetben. A színész tizennégy év után távozik a sorozatból. Hogy pontosan mi áll a döntés hátterében, arról itt olvashatsz bővebben.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Szakítás és összeomlás

Jó ideje féltik már a barátai Rubint Rékát, aki nem csupán férje életéért aggódik, hanem közben vezeti a családi vállalkozást, edzéseket tart és férjét is rendszeresen látogatja. A hatalmas súly alatt azonban most ő is összeroppant és sírva hívta fel férjét a kórházban, melyről bővebben itt olvashatsz. Nacsa Olivérnek sem lesz vidám karácsonya. A hírek szerint ugyanis válságba jutott a házassága, amibe Olivér bele is fogyott. Arról, hogy mitől romlott meg a házaspár kapcsolata, a Life.hu cikkében olvashatsz.

Balhé a tehetségkutatókban

A Voice egyik versenyzője, Perutek János nem az a szégyenlős fajta. Az énekes nemrég Liptai Claudiánál próbálkozott be élő adásban, a napokban pedig Kovács Patríciára hajtott rá. Amerikában pedig meglepő döntést hozott az X-Factor népszerű mentora, L.A. Reid. A híresség több sikeres évad után döntött úgy, hogy távozik a műsorból. Erről bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.