Détár Enikő Papp Gergő Kökény Attila A Nagy Duett Dopeman Lakatos Márk Gesztesi Károly Liptai Claudia Gáspár Laci Csézy Szinetár Dóra Cseke Katinka előadás Bangó Margit műsor Till Attila Szulák Andi Kovács Lázár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vagyunk A Nagy Duett második adásán is. Lakatos Márkék ismét remekeltek, Szinetár Dóra pedig megmutatta ultraszexi oldalát. Az pedig egyszerűen hihetetlen, hogy Détár Enikő 49 évesen mennyire jól néz ki.

A Szuper TV2-n még mindig Valentin-nap volt. Liptai Claudia pirosban üdvözölte a nézőket, az adás végén pedig megvoltak a szívek és a lamúr Kállay-Saunders András és Tolvai Reni duettjében. Tilla szerencsére mellőzte a romantikát, de az extravagáns nadrágjáról az egész adás alatt nem tudtuk levenni a szemünket. A műsor női zsűritagjának, Klárikának azonban egészen más járt az eszében: ő minden egyes párt össze akart boronálni, ami a második alkalom után már roppant unalmas volt. Íme néhány produkció, melyeket meg kell említenünk a dalos vasárnap estéből.

Forrás: Facebook/Nagy Duett
Forrás: Facebook/Nagy Duett

A duettezést Détár Enikő és Kovács Lázár nyitotta meg a Jég dupla whiskey-vel című slágerrel. A produkció hallatán nem volt kérdés, Lázár sokkal jobban jár, ha főz, mint ha énekel. Enikő azonban dögösen dalolt, és nem lehet elmenni amellett, hogy negyvenkilenc évesen eszméletlen formában van. Éppen ezért volt sokkoló a rajta lévő babarózsaszín, fényes anyagú miniruha, amit nagyon nem tudtunk hová tenni. A darab szörnyen közönséges volt, Enikőt pedig láthatóan frusztrálta a folyton előbukkanó pink melltartópántja is. Hiába volt az erőlködés, kevés pontot kaptak a zsűritől, amit Lázár pár perccel később whiskey-vel ünnepelt a kulisszák mögött.

Érdekes produkciót hozott Cseke Katinka és Kökény Attila is. Egymás hangján énekelték a Micsoda nő ez a férfi című számot. Az ötlet ugyan jó volt, Katinka hangja azonban roppant bántó. A Jóban Rosszban színésznője egy kissé jellegtelen nadrágkosztümöt viselt, aminek láttán Klárika meg is jegyezte, azt hitte, hogy a színésznő hormonkezelésen járt.

Dopeman és Szinetár Dóra a Kiss című slágert énekelték. A színésznő szokatlanul szexi volt, sőt, Dopeman le is tépte róla a ruhát a színpadon. A rapper megmutatta, hogy remekül ugrál egy helyben is. Bár az éneklést még ő is gyakorolhatja, láthatóan a laza zenész jót tett Dórának, és amikor a bilincs is előkerült, kijött belőle a szexi dög is. Tetszik nekünk a színésznő vadonatúj oldala, daluk pedig szerintünk és a zsűri szerint is az est egyik legjobbja volt.

A múlt héten meg voltunk győződve arról, hogy Lakatos Márk és Bangó Margit csak elsőre tűnnek fergetegesnek. Nem lett igazunk, most is azok voltak, így mi jövő héten is az ő előadásukat várjuk a legjobban. A legkülöncebb páros Majka és Curtis Belehalok című slágerével próbálkozott. Bangó Margitot enyhén szólva is döbbenetes volt rappercuccban látni, de minden tisztelet az övé, hogy ezt bevállalta, és nem feszengett a "jelmezében". A közönség állva tapsolt, ami nem is csoda, hiszen nagyon egyben voltak. Könnyedek, lazák, és hihetetlen energia árad belőlük, mindemellett nem veszik túl komolyan magukat. Ezt pedig nagyon szeretjük bennük.

A közönséget végül a Détár-Lázár páros nem győzte meg, és nekik kellett távozniuk a dalolós műsorból. Szerintünk volt náluk gyengébb produkció is, mi inkább Szulák Andit és Papp Gergőt ejtettük volna ki a szörnyen unalmasan előadott olasz slágerükkel, de nem jósolunk nagy jövőt Zsidró Tamáséknak sem.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.