Magyar lány nyert az Oxford-Cambridge evezősversenyen

Oxford evezés Cambridge magyar fiatal Novák Mariann egyetem verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal lány, Novák Mariann megmutatta, milyen az a magyar virtus: ő az első magyar, aki részt vett a rangos Oxford-Cambridge evezősversenyen. Csapatával meg is nyerte a viadalt. Büszkék vagyunk rá!

A magyar lányok híresen jók az evezésben. Ez most megint bebizonyosodott: Novák Mariann az Oxford csapatát erősítette a női egyetemi csoportok közötti hagyományos, kétezer méteres Oxford-Cambridge evezősversenyen. Ő az első magyar, aki indulhatott ezen az előkelő megmérettetésen.

Forrás: www.theboatrace.org
Forrás: www.theboatrace.org

Bár először a Cambridge-nek állt a zászló, de végül az oxfordiak győztek. A futamot a Dorney-tónál rendezték meg, és végig borzasztó volt az idő: mindössze 2 fok és nagy szél. Mariann régészetet tanul a világ egyik legjobb egyetemén, és októberben csatlakozott az oxfordi csapathoz. Csak így tovább, Mariann!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.