tériszony színház lebegés Benedek Miklós előadás kötél Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lebegve játszik új darabjában Schell Judit. Persze szó sincs tudatmódosító szerekről, a színésznő egy kötélen lóg a levegőben.

Nincs tériszonya Schell Juditnak. A gyönyörű színésznő a Thália Színház legújabb előadásában, a Bomba üzlet című kabaréban nemcsak azt mutatja meg, milyen remekül táncol és énekel, hanem azt is, milyen bátor - írja a Blikk.

Az egyik betétdalban ugyanis egy hintán ereszkedik le a zsinórpadlásról, majd egy drótkötélen függeszkedve, a magasban pózol a levegőben. Le a kalappal, milyen bevállalós a háromgyerekes anyuka! A Hacsek és Sajó legendás kettősét is felvonultató látványos előadást Benedek Miklós rendezi.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.