Lady Gagáért rajong a tündéri Beckham lány

Forrás: AFP -
David Beckham rajongó Jingle Bell Ball koncert Lady Gaga Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak kétéves, de már a popsztár dalait énekli Harper Seven Beckham, akinek nemrég lehetősége nyílt találkozni a sztárral.

David és Victoria Beckham szerint lányuk, Harper Seven a legnagyobb Lady Gaga-rajongó. A kétéves csöppség a hírek szerint már nemcsak táncolgat a popsztár slágereire, hanem vele együtt énekli azokat.

Forrás: AFP
Pucérkodj elegánsan Lady Gaga módra!http://www.life.hu/legytrendi/20130507-lifenight-ilyen-fehernemut-huzz-ha-lady-gagamodra-akarsz-csabitani.htmlBambi-díjat kapott Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20131115-victoria-beckham-divattervezo-bambidijat-vett-at-berlinben-karl-lagerfeldtol.htmlNem egy mosolygós lány ez a Harperhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130214-victoria-es-david-beckham-kislanya-harper-utanozza-anyja-minden-mozdulatat.htmlLovaggá ütik David Beckhamethttp://www.life.hu/legykepben/20131111-david-beckham-visszavonult-brit-focistat-lovagga-utik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.