Egyre több ország tiltja be Russell Crowe új filmjét

Forrás: www.noemozi.hu -
arab Noé (film) Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vallási okokra hivatkozva három arab ország betiltotta a Noé című új amerikai filmet, és várhatóan más országok is követik a példájukat - közölte a Reuters hírügynökséggel a gyártó, a Paramount Pictures.

A hollywoodi filmstúdió egy képviselője szerint a héten Katar, Bahrain és az Egyesült Arab Emírségek közölte hivatalosan is a céggel, hogy nem forgalmazzák a 125 millió dolláros hollywoodi szuperprodukciót, mert az az Iszlám tanításával ellentétben képileg ábrázolja a muszlim szentírásban, a Koránban prófétaként szereplő alakot.

Forrás: www.noemozi.hu

A Paramount arra számít, hogy Egyiptom, Jordánia és Kuvait is betiltja a Russell Crowe és Anthony Hopkins főszereplésével forgatott, Darren Aronofsky rendezte filmet, amely március végén kerül a mozikba világszerte. Egyiptomban a vallási vezetők csütörtökön vallási rendeletben, fatvában szólítottak fel a film betiltására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.