Irány a természet: kúszva, mászva, esetleg úszva is megközelítheted!

Forrás: Thinkstock -
kötélpálya kaland élmény program túra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt a tavasz, irány a szabad levegő! Szervezz sportos programokat a Life.hu-val!

Barlangtúra az Ördög-lyukban
2014. március 30. (jelentkezés: március 21-ig)

A csapat 10.00-kor Solymáron, a Méhész és Mészégető utca sarkánál találkozik, és lehetőség szerint a személyautókat maximálisan feltöltve közelíti meg a túracélt. Ez a barlangtúra örök élmény lesz a résztvevőknek, hiszen itt nemhogy nem lehet hozzáérni a cseppkövekhez, hanem egyenesen azokban kapaszkodva kell leküzdeni az akadályokat. Jókedvről, fotófelszerelésről nektek kell gondoskodnotok, ahogy megfelelően meleg ruháról is az anorák alá, mert 10-12 fokra számíthatsz odalent. A 2,5 óra alatt megtapasztalhatjátok az abszolút csendet és a teljes sötétséget is néhány pillanatra. A túra 10-es skálán 3-as nehézségűnek számít. Kalandra fel!

Forrás: Thinkstock

"Hagyjál lógva" - Gödön!

Egész tavasszal rád vár

Többé nem okoz majd fejtörést, mit válaszolj a "Hol lógtál a hétvégén?" kérdésre - hát Gödön, ahol kötélpályákkal felszerelt kalandpark várja a látogatásodat. Próbáld ki mind a 12 fondorlatos akadálypályát, és legyél ügyesebb, mint a fákon amúgy otthonosabban mozgó őseink! A családi kalandprogram során nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is teljesíthetik a bátorságot és kitartást igénylő feladatokat - hat méterrel a föld felett, mégis biztonságos körülmények között. Kellemes csimpaszkodást!

Sportolj és pihenj a Balatonnál!

2014. április 12-13. (jelentkezés: március 20-ig)

Ez a program azoknak szól , akik szeretnék megvalósítani az "ép testben ép lélek"-kel kombinált pihenési koncepciót. Igen, valódi kikapcsolódáshoz akkor jut a fejed, ha a tested közben egy picit dolgozik. A hétvégi csomag tartalma rengeteg aktivitási lehetőség egy csodás wellness-szállodában! Korlátlan wellness, konditerem, asztalitenisz- és minigolfpálya-használat. Ingyenes bowling és csocsó, gyermekek részére benti mini játszóház és kinti játszótér, 1x1,5 óra zumba, 2x1 óra zumba, 3x1 óra fitt gerinc, 2x1 óra crosstraining, táncos, énekes vetélkedővel egybekötött interaktív gyermekműsor, zenés-táncos est - válaszd azokat a mozgásokat, amelyek a legjobban szolgáljáka feltöltődésedet!

Forrás: Thinkstock

Csakazértis szerelem!

2014. március 30.

A zenés játékot nagy sikerrel mutatta be nemrégiben a Turay Ida Színház. Az előadás az Első Emelet zenekar dalaira épül. A darab két idősíkban játszódik. A zenekar énekese, Patkó Béla - Kiki - aki maga is szerepel a darabban - egy levelet olvas koncert után az öltözőben és ennek tartalma elevenedik meg a színpadon. Ő viszi a történetet, néha besegít a szerelmeseknek, vagy az édesapa és lánygyermeke közötti viták elsimításában, megnyugtatja a bevonulni készülő fiút, majd végül a múlt és a jelen egyesül egy fantasztikus fináléban. A zenei rendező Berkes Gábor, aki úgy hangszerelte át a dalokat, hogy jól illeszkedjenek a történetbe. Hamarosan országjáró turnéra indul a társulat, ne hagyd ki te sem a felhőtlen szórakozást ígérő darabot, sok-sok szerelemmel!

Forrás: Facebook/Turay Ida Színház

Spanyol zene gitárra és szopránhangra
2014. március 14.

3 tehetséges fiatal muzsikus állt össze, hogy csodás, latinos hangzású dalokkal andalítson el minket. A spanyol és dél-amerikai zeneszerzők szoprán hangra írott gitárkíséretes dalai mellett szóló gitárdarabok, spanyol költők versei is felcsendülnek, és megszólal Händel egyetlen spanyol nyelvű, szoprán hangra írott, gitárkíséretes kantátája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.