Kállay-Saunders a legesélyesebb?

Forrás: MTI/EPA/SCANPIX DENMARK/Bax Lindhardt -
dalverseny Koppenhága pmsza Eurovíziós Dalfesztivál Running Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Running című dalával jutott ki Koppenhágába az Eurovíziós Dalfesztiválra, és most már a döntőbe is beénekelte magát Kállay-Saunders András, aki telefonon keresztül mesélt az élményeiről a TV2 Mokkájának.

András elmondta, mekkora élmény volt számára, hogy egy ilyen hatalmas színpadon állhatott, és képviselhette Magyarországot. Ahogy fogalmazott, úgy érezte magát, mintha harcolna. Ameddig nem mondták ki, hogy bejutott a döntőbe, rettentően izgult, de utána hatalmas kő esett le a szívéről.

Forrás: MTI/EPA/SCANPIX DENMARK/Bax Lindhardt

Az énekes mesélt a programokról is, csütörtökön egy dalszerző workshopra megy, pénteken egy utolsó próba lesz a döntő előtt, este a zsűri pontozza őket, majd szombat este a döntőn a nézők szavaznak. Elárulta, több delegáció mondta már neki, hogy úgy érzik, a következő Eurovízió Magyarországon lesz, de ő ezt nem hiszi el addig, amíg esetleg meg nem történik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.