Elhunyt Sarah Danielle Goldberg sorozatsztár – mindössze 40 éves volt

Forrás: imdb.com -
halál színésznő Sarah Danielle Goldberg szívbetegség Doktor House Hetedik mennyország Helyszínelők Nyomtalanul (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 27-én, saját otthonában hunyt el a chicagói születésű színésznő, akit leginkább sorozatbeli szerepei tettek híressé. Még csak 40 éves volt. Nyugodjon békében!

Elhunyt Sarah Danielle Goldberg film- és sorozatszínész – írja az Origo. A Chicagóban született színésznő szeptember 27-én, álmában halt meg, családja csak nemrég értesítette a sajtót a hírről.

Forrás: imdb.com

A mindössze 40 éves színésznő gyerekként kezdte a szakmát, színházas évei után pedig a sorozatok felé fordult: szerepelt többek között a Hetedik mennyországban, 2010 táján a 90210-ben játszott, kisebb szerepeket kapott a Doktor House-ban, a Célkeresztben, a Nyomtalanul és a Helyszínelők szériájában is.

Az okokról egyelőre nem tudni: a Chicago Sun-Times a színésznő édesanyjától úgy értesült, hogy egy lehetséges szívbetegsége okozhatta a halálát. Részvétünk a családnak!

Hogyan kell gyászolni?

Ha a gyászoló vagy a környezet nem foglalkozik vele eleget, fogódzók híján a szeretett személy halála után maradt fájdalom sokszor feldolgozatlan marad - a gyász pedig előbb vagy utóbb utat tör magának az élet más területein. A témáról bővebben IDE kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.