kulturális programajánló hétvége koncert kiállítás program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koronázd meg a tavasz első hétvégéjét igazán jó programokkal. Mindegy, hogy korán kelő, későn fekvő vagy délután lustálkodó vagy, minden napszakra van egy ötletünk. Íme, a heti programajánló!

1. Vadregény
Március 10.
Pesti Magyar Színház

Irány az erdő! De legalábbis a Pesti Magyar Színház március 10-én. Ámulat, borzongás, olykor bizony könnyek – de mindenekfölött szakadatlan kacagás: ezt ígéri a Pesti Magyar Színház miden mai és örök fiatalnak szóló darabja, a Vadregény. Ha kedvenceid voltak a Grimm-mesék, kihagyhatatlan számodra ez az előadás!

Fotó: Dóka Attila

2. Fagylalt kiállítás és fesztivál
Március 6-8.
Syma Rendezvényközpont

A kiállítás és fesztivál főszereplője nem más, mint mindenki kedvence, a fagyi. Amellett, hogy jól teleeheted magad a tavasz és nyár egyik legjobb dolgával, a fagyival, érdekes információkat is megtudhatsz róla a Syma Rendezvényközpontban. Most nem számítanak a kalóriák!

Forrás: Thinkstock

3. Alexander Skancke @ Contra Mundum
Március 8.
Corvintető

Ha még nem próbáltad, milyen egy vasárnap hajnali buli, vagy esetleg szeretnéd, hogy tovább tartson a szombat este, nyomás a Corvintetőre vasárnap reggel 6-kor. Délután kettőig lépegethetsz a norvég Alexander Skancke, Adras Toth és Roocha ütemeire.

4. Magna Cum Laude Szezonstart
Március 6.
Barba Negra Music Club

Mező Misi bandája március 6-án indítja a szezont a Barba Negrában. Bár a szabadtéri koncertekre egy kicsit még várni kell, remek bemelegítést lesz a pénteki buli!

Fotó: Tyukodi Laszlo

5. Bollywood party – Holi edition
Március 7.
Mika Tivadar Mulató

Hóli, a "színek ünnepe". India legvidámabb, igazi fesztivál hangulatú ünnepe. Ezzel a nagyszabású partival búcsúztatják a telet és köszöntik a tavaszt minden évben! Fedezd fel a színeket a Mika Tivadar Mulató fergeteges indiai buliján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.