Újra együtt: Angelina Jolie és Brad Pitt ismét közös filmet forgat

Brad Pitt film forgatás Angelina Jolie By the Sea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mr. és Mrs. Smith után ismét egy filmben találkozhatunk Angelina Jolie-val és Brad Pitt-tel. 

Brad Pitt és Angelina Jolie aztán igazán megtehetné, hogy akár egy évig szüneteltetik a színészkedést, és körbeutazzák a világot, de ők inkább munkával töltik a mézesheteiket. Máltán forgatják a By the Sea (A tengernél) című párkapcsolati drámát, amelynek nemcsak az egyik főszereplője Jolie, de ő írta és rendezi is a filmet.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A By the Sea egy elhidegült házaspár kapcsolatát boncolgatja, akiknek az élete fordulóponthoz érkezik, amikor egy francia tengerparti városban új, számukra vonzó emberekkel ismerkednek össze. Ők aztán tudják, hogyan kell egy nászutat izgalmassá tenni. Ez lesz az első közös filmjük a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith óta.

Három sorozatgyilkos, aki horrorisztikus műveket ihletett (18+)http://www.life.hu/kult/20150804-harom-sorozatgyilkos-akirol-horrorfilm-es-konyv-keszult-18.htmlInspiráció. Habár e szó hallatán legtöbbször szép dolgokra, produktumokra gondolunk, előfordulhat, hogy egy-egy rémes, hátborzongató tett lesz az, ami valakit megihlet. Íme, három kegyetlen sorozatgyilkos története, akiknek a cselekedetei híres filmrendezőknek adtak ötleteket.KultNorthfotoHatalmasat esett Jennifer Lopez a lépcsőn - fotóhttp://www.life.hu/kult/20150805-hatalmasat-esett-jennifer-lopez-a-lepcson-uj-tevesorozatanak-forgatasa-kozben.htmlIlyen pózban sem láttuk még a mindig szexi Jennifer Lopezt...Kult--Emberhús, mint alapanyag? Vajon a kannibalizmus ártalmas az egészségre? (18+)http://www.life.hu/kult/20150803-emberhus-mint-alapanyag-vajon-a-kannibalizmus-artalmas-az-egeszsegre.htmlNem mindegy, hogy a szükség visz rá valakit arra, hogy emberhúst fogyasszon, vagy kedvtelésből, rituális szertartások keretei között történik mindez. Kannibálok mindig is voltak, sőt, napjainkban is előfordult néhány olyan eset, amikor férfiak, nők fogyasztották el embertársaikat. De mit tudunk valójában az emberhúsról? Ha a kultúránk, a vallásunk, a társadalmi normáink megengednék a fogyasztását, az vajon ártalmas lenne a testi- vagy akár mentális egészségünkre?KultOrigoMinden idők legjobb szereposztásával büszkélkedhet az új James Bond-film - itt az első trailer!http://www.life.hu/kult/20150723-minden-idok-legjobb-szereposztasaval-buszkelkedhet-az-uj-james-bond-film.htmlNovember 6-tól látható itthon a legújabb James Bond-film, amelynek szereposztása parádés. És az előzetese is lebilincselő.KultOrigoLáttad már, Nicki Minaj hogyan rázza a fenekét? http://www.life.hu/kult/20150711-lattad-mar-nicki-minaj-hogyan-razza-a-feneket-anaconda-cimu-szamaban.htmlEgy évvel ezelőtt, augusztusban volt Nicki Minaj Anaconda című számának klippremierje. Azóta közel 484 millióan nézték meg az egyik videomegosztó portálon, hogyan is rázza nem mindennapi fenekét az énekesnő. Kult--Egy illegális bunyó képekben - Harcosok klubja a valóságban, döbbenetes fotósorozat http://www.life.hu/kult/20150709-egy-illegalis-bunyo-kepekben-dobbenetes-fotosorozat-devin-yalkin-kepein.htmlA The Old One Two néven futó képsorozat Devin Yalkin munkáját dícséri. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.