Király Viktor lehet, hogy kimarad A Játékkészítőből?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
musical Király Linda mese Amerika Játékkészítő The Voice Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes remekül szerepel az amerikai The Voice versenyén. Az idén merőben megújuló látványvilággal és új dalokkal is jelentkező, A Játékkészítő című mese-musical stábja is szívből szurkol neki, bár ha nyer, lehet, hogy lemarad a decemberi előadásról, vagy mégsem?

A tavalyi év egyik legnagyobb duettjét adta elő Király Linda és Viktor A Játékkészítő című pop-show-musicalban, Jancsi és Juliska szerepében. Természetesen az idén decemberben újra színpadra kerülő, számos elemében megújuló előadásban is számítanak az énekes testvérpárra. Viktor azonban a The Voice versenye miatt lehet, hogy decemberben nem ér majd rá.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nem szeretném kihagyni, mert imádom ezt a darabot" – nyilatkozta Viktor, aki az alkotókkal közösen egy „B" tervvel is készül A Játékkészítőre. „Nagyon szurkolunk Viktornak, ugyanakkor semmiképpen nem szeretnénk, hogy a mi előadásunk az eredeti Jancsi nélkül maradjon" – meséli Illés Gabriella, a darab producere.

„Ha úgy adódik, hogy semmiképp nem tud decemberben hazautazni, akkor is hallhatja a közönség a dalt. Ez esetben – a darab történetéhez illeszkedve - Viktor egy videóporgram lenne és egy háromdimenziós felvételről, virtuális duettet fog elénekelni Lindával. Ilyen megoldás még nem volt látható hazai színpadon" -teszi hozzá a producer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.