14 Star Wars-tetoválás készül egyszerre a Tetoválók Éjszakáján

karácsony kultúra szórakozás mikulás programajánló Tetoválók éjszakája tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt a december! Az év utolsó hónapja is rengeteg érdekes programot és rendezvényt tartogat. Az ünnepek közeledtével karácsonyi vásárok tömkelege közül válogathatunk, a kisebbek pedig találkozhatnak a Mikulással. A tetoválások szerelmeseit egy különleges éjszaka várja, ahol számtalan extrém, és nem mindennapi mintát vehetünk közelebbről szemügyre. Nézzük, hova érdemes elmenni a héten! 

4. Tetoválók Éjszakája

Dürlin és Dürer Kert

December 5.

Szombaton a Star Wars előtt tiszteleg a Tetoválók Éjszakája a Dürer Kertben és a Dürlinben. Tizenöt tetováló Star Wars-mintával készül a hazai legnagyobb szabású tetováló rendezvényre, ahol ráadásul egy időben, egy helyen készítik el a tetoválásokat, emellett az este folyamán a Disney által egyedüliként elismert cosplay csapat is megidézi a kultikus filmet. A látogatóknak nemcsak külső szemlélődésre lesz lehetőségük, ugyanis bárki fel- és kipróbálhatja a birodalmi sisakokat és lézerkardokat. 3000 négyzetméteren, hét teremben megállás nélkül zajlanak a programok. Ismét átadásra kerül Az év tetoválója díj, a Dürer Kert színpadán fellép a Road, a Mary Popkids, a Pannonia All Star Orchestra, a KILLAKIKITT, a Kovbojok és Karai Anna, újra megnyílik az Alkonyattól pirkadatig mozit megidéző Titty Twister Bar, lesznek táncoslányok, Őrültek háza interaktív horrorshow és Playstation konzol park is.

Forrás:Tetoválók Éjszakája

Jótékonysági jóga a tetőteraszon

Aria Hotel Budapest - High Note SkyBar

December 6.

December 6-án kerül megrendezésre a főváros egyik legszebb panorámájú tetőteraszán a Mosolygó Harmony Rooftop Yoga, melynek teljes bevételét beteg gyerekek javára ajánlják fel a szervezők! Ha különleges, egyedülálló élményre vágysz, ha rendszeresen gyakorlod, vagy akár csak kipróbálnád a jógát, és mindemellett a rászoruló gyerekeknek is örömmel segítesz, akkor december 6-án az Aria Hotel Budapest tetőteraszán a helyed, ahova téged is várnak egy nagy közös jótékonysági jógázásra!

Forrás: Thinkstock

Látványos játszóhajó SpongyaBobbal

Battyhány téren a Silverline kikötője

December 5. és Január 3. között (minden szombaton és vasárnap 10 órától)

Hatalmas SpongyaBobbal díszített úszó játszóhajóval várja a gyerekeket az ünnepi időszakban a hazánk legnézettebb gyerekcsatornája. A kicsik és szüleik december 5-től a Dunán köröző Nick hajón találkozhatnak kedvenc tévéműsoraik szereplőivel, és rengeteg programmal várják őket. A hajó minden hétvégén délelőtt indul a budapesti Batthyány téri Silverline kikötőből. Óriási SpongyaBob figura, mesehősök, gyerekszínház, koncertek és sok-sok játék - rengeteg programmal várja a Nick hajón a kicsiket és nagyokat az ünnepi időszakban.

Forrás: Red Lemon

2. Rossmann Mikulásfutás

Budapesti Corvinus Egyetem előtti tér

December 6

Ha szeretnéd a Mikulást egy kicsit másképp, aktívan és igazán fergeteges hangulatban megünnepelni, akkor a 2. Rossmann Mikulásfutást neked találták ki. Az év leghangulatosabb futóbulija december 6-án két futammal (13 és 15 órakor), rengeteg programmal, többek között ingyenes Kolompos koncerttel és állatsimogatóval, valamint jótékony gyűjtéssel várja nem csak az elkötelezett futókat, hanem - köszönhetően a mindössze 2,3 kilométeres távnak - a családokat, fiatalokat és mindenkit, aki szereti a mozgást örömét egy egyedi élménnyel összekötni.

Forrás: Thinkstock

5. Jótékonysági Design aukció

Design Terminál pavilon és galéria

December 3. és 23. között

A Design Terminál idén december 3. és 23. között ötödik alkalommal szervezi meg az Ajándék Terminált, az egyedi magyar design tárgyak karácsonyi vásárát. A három hetes eseményen az érdeklődők magyar tervezők munkáit tekinthetik és vásárolhatják meg. Az Ajándék Terminál során folyamatos akciók mellett számos program várja a szakma képviselőit, a design iránt érdeklődőket és mindazokat, akik igényes és különleges tárgyakkal kívánják megajándékozni szeretteiket. Az eseményt Jótékonysági Design Aukció nyitja meg, melyen a legtehetségesebb magyar formatervezők egyedi tárgyaira és különleges szolgáltatásokra licitálhatnak az érdeklődők. Az aukció bevételével a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet országos ünnepi összefogását és adománygyűjtését támogatja a Design Terminál.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.