Dobd fel izgalmas programokkal a hétvégéd - Íme, a legtutibb tippek!

kultúra hétvége koncert Költészet Napja programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

A költészet napja a Pesti Színházba

Pesti Színház

Április 9.

A Vígszínház társulatának tagjai és vendégművészei idén az elmúlt 120 évből válogatnak verseket és dalokat A költészet napja alkalmából, így köszöntve a május 1-én 120 éves Vígszínházat. A színház tagjai és vendégművészeik most is szeretettel várnak mindenkit, április 9-én, délután 16 órakor a Pesti Színházba, hogy a legszebb magyar versekkel, A költészet napján együtt köszöntsék a Vígszínházat, közelgő születésnapja alkalmából. A költészetnek és színpadköltészetnek őrjítő erejű a hatása és vonzereje, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy az elmúlt évadban, több mint 350 ezer nézője volt a Vígszínház előadásainknak.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Yuelan

Érzelmi intelligencia a családban, szülő-gyerek kapcsolatban

Kossuth Klub

Április 16.

A Felelős Szülők Iskolája és az Értsünk szót Program szervezésében április 16-án megvalósuló félnapos konferencián terítékre kerülnek a gyereknevelés legnehezebb kérdései, a családi szerepek, az önazonosság kérdése, a harmónia és karrier- család hangsúlyai. Határokat feszegetünk, gyakorlati példákon keresztül láttatjuk meg az érzelem-értelem libikókájának dinamikáját. A hiánypótló előadást az igen népszerű Értsünk szót Program trénerei tartják, interaktív párbeszéddel, helyzetgyakorlatokkal. A "Jóbarátok" kanapé vendégei: Balázsy Panna, Kárász Eszter, Süveges Gergő és Pachmann Péter lesznek.

Forrás: Thinkstock

A főnök

A Cinema City összes mozijában

Az Oscar-jelölt Melissa McCarthy egy iparmágnást alakít, aki börtönbe kerül bennfentes kereskedés miatt. Amikor kiszabadul, és Amerika legújabb kedvenceként akarja újra piacra dobni magát, a korábban átvert áldozatai közül nem mindenki igyekszik fátylat borítani a kétes múltra.

Intim Torna Illegál

Akvárium Klub

Április 16.

A magyar alternatív rockzenekar egy igazán zúzos bulival készül a rajongóknak az Akvárium Klub színpadán. Ha igazi rajongó vagy ott a helyed, hiszen a nagy nyári fesztiválok előtt érdemes egy kicsit hangolódni, főleg egy ilyen menő buliban. Irány az éjszaka!

Forrás: Intim Torna Illegál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.