Jön a Neveletlen hercegnő 3, de vajon Anne Hathaway főszereplésével?

Forrás: Disney -
Anne Hathaway film Neveletlen hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már biztos, hogy érkezik a Neveletlen hercegnő 3., ám sokáig kérdéses volt, hogy vajon Anne Hathaway visszatér-e Mia Thermopolis Renaldi szerepébe. A válasz immár hivatalos: igen!

A rendező, Garry Marshall nemrég egy interjúban elárulta, hogy pár hete találkozott Anne-nel, aki rábólintott az ötletre, miszerint részt venne a Neveletlen hercegnő harmadik részében. Bár ez nem is csoda,

hiszen milyen is lenne a folytatás nélküle?!

Forrás: Disney

"Anne most eléggé terhes, szóval mindenképp megvárjuk, amíg világra hozza a picit, és utána belevághatunk" - tette hozzá Marshall. Hurrá! Ezek szerint már nem kell sokáig várnunk, hiszen a színésznő nemrég hozta világra első gyermekét.

Az viszont továbbra is kérdés, hogy a 2. részből ismert Chris Pine, aki Mia szerelmét alakította, visszatér-e. A rendező erre csak annyit mondott, hogy talán, és mivel elég jóban vannak, nem lenne nehéz meggyőzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.