Halott hírességeket elevenít meg egy fiatal lány

Forrás: Instagram/bewitchedquills -
fotó Audrey Hepburn lány halott Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annelies Maria Francine azzal vált híressé az Instagramon, hogy ismert színészek vagy mesekarakterek bőrébe bújik, majd lefotózza magát. 

Audrey Hepburn, Vivien Leigh, Anne Frank, és több Disney-karakter - ők is megelevenednek a fiatal fotós oldalán. Persze a ruha és a smink is mindig korhűre sikerül, így még elképesztőbb a látvány. Annelies a vintage fotókkal egyfajta időutazásra szeretné hívni a követőit, később pedig egy kiállítás keretein belül a további érdeklődőket is.

Audrey Hepburn Forrás: Instagram/bewitchedquills

Elizabeth Bennet Forrás: Instagram/bewitchedquills

Bell Forrás: Instagram/bewitchedquills

"Itt nem volt testdublőr" - Meztelen jelenetéről vallott a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/kult/20160517-emilia-clarke-a-tronok-harca-szinesznoje-meztelen-jeleneterol-vallott.htmlA világszerte népszerű sorozat színésznője, Emilia Clarke tisztázta a legutóbbi, anyaszült meztelenül készült jelenetéről terjedő pletykákat. Vigyázat, spoilerveszély! Kult--Freddie ezt üzente: "Csalódott vagyok..."http://www.life.hu/kult/20160515-freddie-uzent-az-eurovizios-19-hely-utan.htmlAhogy már megírtuk, az Eurovíziós Dalfesztivált Ukrajna nyerte, Freddie a 19. helyen végzett. Az énekes Facebook posztjában kér elnézést rajongóitól. Pedig nincs miért, ugyanis kiváló produkciót láthattunk. Kult--Letépték az Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetőjének ruhájáthttp://www.life.hu/kult/20160514-leteptek-az-eurovizios-dalfesztival-musorvezetojenek-ruhajat.htmlPetra Mede svéd humorista, színész, táncos és televíziós műsorvezető. Ő vezeti idén az Eurovíziós Dalfesztivált, a tavalyi nyertessel, a szuperszexi Mans Zelmerlövvel az oldalán. Persze szombat estére is készültek egy közös produkcióval. Kult--Francia portréfilm készült Zsigmond Vilmos operatőrrőlhttp://www.life.hu/kult/20160514-francia-portrefilm-keszult-zsigmond-vilmos-operatorrol-cannesi-filmfesztival.htmlNagy érdeklődés mellett mutatták be a közelmúltban elhunyt Zsigmond Vilmos Oscar-díjas magyar operatőrről szóló francia portréfilmet a 69. cannes-i fesztivál Cannes Classics elnevezésű programjában. KultOrigoMagyarország, tűrd be az inged! Freddie hasa keltett feltűnést az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20160514-freddie-fehervari-gabor-alfred-az-eurovizios-villantott-hasat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Freddie elképesztő produkciót nyújtott Európa színpadán. Kult--15 kép a totális megőrülésrőlhttp://www.life.hu/kult/20160511-jacob-ehrbahn-dan-fotografus-headbangelos-fotosorozata-metalfesztivalokrol.htmlAmikor a hivatás és a hobbi találkoznak: Jacob Ehrbahn dán fotós hatalmas metálzene-rajongó, aki meglátta a művészetet a hajukat rázó és bólogató rockerekben. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.