Unatkoznál a hétvégén? Ezekkel a programokkal biztosan nem fogsz!

Forrás: Dreamstime -
kultúra hétvége Nyár programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház, és érdekes kiállítás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Óbudai Nyár

Óbuda

Június 4 - Augusztus 28.

Az Óbudai Nyár 2001 óta Óbuda legnagyobb rendezvénysorozata. A különböző programokra minden évben többen érkeznek, természetesen nem csak Óbudáról, hanem az egész országból. Külföldi és hazai fellépők szabadtéri koncertjei, gyermekműsorok, kiállítások, színházi előadások és filmvetítések várják az érdeklődőket.

Forrás: Dreamstime

Peter Farago & Ingela Klemetz-Farago: Women In Chanel / Nők Chanelben

LUDWIG Múzeum

Július 8 - Szeptember 11.

A szekszárdi születésű Peter Farago és a svéd Ingela Klemetz-Farago vizionárius kettősét a jelenkori divatfotózás legkreatívabb csapatai között tartják számon. A Chanel divatcéggel való egyedi együttműködés keretében a két fotós komplex divatban elmesélt sztorikat kreált, amelyekben Közép-Európa és Lengyelország legkeresettebb szupermodelljei szerepelnek.

Foto: Hirling Balint - Origo

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres

A Cinema City összes mozijában

Mike és Dave igazi sportember: ők a felelőtlen bulizás, az elhajlás, a komolytalanság és fel nem növés bajnokai. A sok futó kapcsolatnak csak egy hátránya van: amikor nővérük férjhez megy, fogalmuk sincs, kit vigyenek magukkal a hawaii lakodalomba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.