25 éve került adásba Magyarországon az első Friderikusz Show

Forrás: MTI/Földi Imre -
25 év Friderikusz Show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 évvel ezelőtt indult hódító útjára a Friderikusz Show. 1992. január 23-án milliók ültek le a tévé elé, hogy megnézhessék Magyarország elő igazi szórakoztató műsorát, amelyben temérdek világsztár is vendégeskedett!

Friderikusz Sándor 25 évvel ezelőtt elindította azt a showműsort, mellyel soha nem látott nézettségi adatokat produkált. 1992. január 23-án került adásba az első Friderikusz-show, amit még rengeteg követett. Öt éven keresztül ültette le nézők millióit a képernyő elé, és olyan világsztárokat sikerült vendégül látnia, mint Larry Hagman, Jean Claude Van Damme, Alain Delon.

25 éve került adásba az első Friderikusz Show Forrás: MTI/Földi Imre

Az első adásban ugyan még nem voltak világsztárok, de ott volt Klapka György, aki akkor még az újságok bűnügyi rovatában tűnt fel a legtöbbször és még Mary Zsuzsival élt házasságban, aki szintén szerepelt az első műsorban. Őket Veréb István, a "csodagyerek" követte, aki akkor 14 éves létére különböző üzletelésekből sikeresen összeszedett több százezer forintot. Ugyan később már nem alakult olyan csodásan a fiú élete, mint ahogy kezdődött. 2009-ben például öt év börtönre ítélték, ám ő a büntetés elől a bíróság ablakán kiugorva próbált elmenekülni. Rajtuk kívül még többek között láthattunk egy fényes pályafutásán elinduló zenekart, akik már 12 éve nem zenélnek. A műsorra végig jellemző volt, hogy színes, szórakoztató és különleges vendégeket sorakoztatott fel, rengeteg világsztárral. Az évek alatt 4,7 – 6,4 millió közötti nézőt ültetett a képernyők elé folyamatosan. A legnézettebb adás kétség kívül az volt, melyben a Dallas sztárja, Larry Hagman tette tiszteletét.

Elhunyt Takács Klára operaénekeshttp://www.life.hu/kult/20170121-meghalt-takacs-klara-operaenekes.htmlTakács Klára operaénekes szombaton hajnalban hunyt el - tájékoztatta családja az MTI-t. Kult--Szerettei nem tudták teljesíteni Kalpka György kívánságáthttp://www.life.hu/kult/20170120-nem-tudtak-edesanyja-melle-temetni-klapka-gyorgyot.htmlJanuár 20-án, a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra Klapka Györgyöt. Az Aranyember váratlanul hunyt el 88 éves korában, január 4-én. Kult--Meghalt Vida Ferenc, a Lord együttes alapító tagjahttp://www.life.hu/kult/20170119-meghalt-vida-ferenc-a-lord-egyuttes-alapito-tagja.htmlVida Ferenc 67 éves volt, a mai napig aktívan zenélt – írja a Nyugat.hu. KultThinkstockElhunyt a Lambada énekesnője, Loalwa Braz Vieirahttp://www.life.hu/kult/20170119-elhunyt-a-lambada-enekesnoje-loalwa-braz-vieira-kaoma-egyuttes.htmlElhunyt a Lambada énekesnője, Loalwa Braz Vieira, a Kaoma együttes tagja. Kult--Cuki kutyák és szívdöglesztő férfiak: Ez ám a tökéletes párosításhttp://www.life.hu/kult/20170119-testepito-ferfiak-pozoltak-kutyakkal-egy-naptarnak.htmlNem létezik jobb összeállítás annál, mint amikor gyönyörű férfiak cuki kutyákkal pózolnak. Kaliforniában idén is megvalósították ezt a párosítást. A testépítők álltak modellt egy naptárnak gyönyörű ebekkel. Kult--Tudjuk, mit fogsz csinálni hétvégén! Programok, amiket mi ajánlunk neked!http://www.life.hu/kult/20170118-programajanlo-januar-19-22.htmlIzgalmas hétvége elé nézünk: remek programok várják a kikapcsolódásra vágyókat országszerte. Lesz pálinkakóstoló, érzelmes talk show Rékasi Károllyal, ahol őszintén beszél a magánéletéről, de a Magyar Hoki Napján is mindenki jól fog szórakozni, aki szeret korcsolyázni. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.