Meghalt Bethany-Maria Beales színésznő

2018.05.31. 06:57

A 22 éves Bethany-Maria Beales a 36 szintes londoni Heron-ház 19. emeletéről zuhant rá a 6. emeleten lévő terasz üveglapjára, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok nem tudták megmenteni az életét. Hozzátartozói és barátai összeomlottak a hír hallatán. 

A rendőrség felhívást intézett a londoni lakossághoz, hogy jelentkezzen mindenki, aki péntek éjszaka, illetve szombat reggel ott volt a Heron-házban vagy annak környékén, és rendelkezik bármilyen információval a színésznő halálával kapcsolatban. Kommentelők szerint az énekes-színésznő rossz társaságba keveredett, de egyelőre még az is rejtély, hogy baleset vagy gyilkosság történt-e.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

A Telegraph szerint feltételezhető, hogy a színésznő házibuliba érkezett a belvárosi felhőkarcolóba, de egyelőre csak az tűnik bizonyosnak, hogy péntek éjjel a The Box nevezetű sohói klubban volt a The Weeknd koncertjén. A Sun értesülése szerint egy 38 éves nőt és egy vele egykorú férfit őrizetbe vettek Bethany-Maria Beales tragikus halála kapcsán, de óvadék ellenében szabadlábra helyezték őket.

Kapcsolódó cikkek
Így néz ki a színészlegenda, Bud Spencer sírja

Virágokkal, mécsesekkel és kedvenc ételével, babkonzervekkel emlékeznek Bud Spencerre a rajongók.

Cannes-i filmfesztivál: ők a díjazottak

Szombaton este kiderült, hogy kit választottak a 71. cannes-i filmfesztiválon a legjobb rendezőnek, illetve az, hogy kik nyerték el a legjobb női és férfi alakításáért járó díjakat.

Bethany-Maria Bealesszínésznőelhunyt