Elhunyt Charlotte Rae színésznő

halál színésznő Kalifornia kultúra Charlotte Rae
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly csontrákot diagnosztizáltak Charlotte Rae színésznőnél. A betegséggel való küzdelme véget ért, vasárnap elhunyt kaliforniai otthonában. 

Meghalt Charlotte Rae színésznő, akit többek között Mrs. Garrett szerepében is láthatott a világ a Diff'rent Strokes-ban és a The Facts of Life-ban. A színésznőnél tavaly diagnosztizáltak csontrákot. Akkor a következőképp nyilatkozott a People-nek:

"Hétfőn kiderült, hogy csontrákom van. Hét évvel ezelőtt hasnyálmirigy-rákot diagnosztizáltak, amit csoda, hogy megtaláltak, mert általában túl késő. Az anyám, a nővérem és a nagybátyám meghalt a hasnyálmirigy-rákban. Én 6 hónap kemoterápia után gyógyult voltam. Elvesztettem a hajam, de gyönyörű parókáim voltak. Senki sem tudta" - fogalmazott a színésznő, aki vasárnap hunyta le örökre a szemét kaliforniai otthonában.

Charlotte Rae színésznő csontrákban halt meg Forrás: WireImage/2015 Jim Spellman/Jim Spellman

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.