párkapcsolat Valentin-nap utazás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jegyesek és ifjú házasok védőszentjének ünnepén a pároddal sokféle módon romantikázhatsz. Felejtsd el a felhajtást, a sablonos szirupot, és ha épp nincs kreatív ötleted, válassz a Life.hu tippjei közül.   

1. Áldozzatok a tantra oltárán

Ha szeretnéd a pároddal újra felfedezni egymást, fokozni a szexualitás gyönyörét, vagy megoldani az esetleges súrlódásokat, ajándékozz olyan lehetőséget, amellyel a kapcsolat mélyebbé, harmonikusabbá válhat.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


A hangulatos helyszínen kellemes, lágy zene, gyertyák és illóolajok kíséretében a tantramozdulatok ruhán keresztül, csendben történnek. A kezdeti, bevezető gyakorlatok megkönnyítik az ellazulást, az egyre intenzívebb pillanatok tovább fokozzák az egymásra hangolódást. A tapasztalatokat otthon is kamatoztathatjátok, a tantrarandi segítségével átélhetitek az emberi érintkezés kifinomultabb formáját.
Bővebb infó: http://tantrakurzus.hu/

tantrakurzus.hu/
tantrakurzus.hu/


2. Pipázzatok szeparált barlangban

A Potala a dalai lámák hagyományos téli rezidenciája, Tibet vallási és történeti örökségének jelképe. Bújj össze pasiddal a csendes, meghitt helyen, és élvezzétek közösen a fekete-, zöld-, mate és lapacho teák különleges varázsát. Ha megízlelnétek a tradicionális tibeti ételt (momo), három változatából is választhattok. A 21 féle, kiváló minőségű dohánnyal és 60-70 cm-es pipákkal tökéletes estétek lesz.
Bővebb infó: http://soterklub.hu/teazo, www.darjeelingteahaz.hu/

Fórum: Te hogyan töltöd a Valentin-napot?



3. Bódító nap a Csokoládé Múzeumban

Szeretnétek átélni az ízek orgiáját és csokiszökőkútba marcipángolyókat mártogatni? Kalandozzatok exkluzív környezetben, ismerkedjetek meg a száz évvel ezelőtti magyarországi arisztokrácia fényűző világával. A tárlatvezetés után veszi kezdetét a "bűbájos" csokoládé készítése, amelyet haza is vihettek emlékül. A Valentin-napi program a díszteremben folytatódik, ahol az ünnepi asztal mellett meghallgathatjátok az 1400-as évekből származó első szerelmi vallomást csokiba bújtatott sült alma és különleges teák kíséretében. A kijáratnál Cupido leveles ládájába elhelyezhetitek titkos vágyaitokat és kívánságaitokat.
A belépőjegy ára: 2900 Ft/fő
Bővebbn infó: www.csokolade-muzeum.hu/

csokolade-muzeum.hu/
csokolade-muzeum.hu/

4. Határtalan kultúra

Ha érdeklődtök a kínai kontinens iránt vagy megismernétek a kortárs ázsiai alkotókat, nagyszerű program a Taiwan Calling kiállítás. Tajvan az utóbbi évtizedekben komoly, gyors társadalmi változásokon ment keresztül, a Nyugat és a szabadság érzése különös módon jelenik meg a művészetében. Izgalmas élmény végigkövetni 3 tajvani generáció munkáiban az új médiumokkal való útkeresést, főként az installáció és a videó műfajában.
Bővebb infó:
http://www.ludwigmuseum.hu/site.php?inc=kiallitas&kiallitasId=759&menuId=43

5. Repüljetek a város felett

Nincs annál felemelőbb érzés, amikor teljes gázzal robogtok a pályán, majd hirtelen megszűnik a rázkódás, távolodik a talaj és felszálltok az égbe. A Piper PA28 típusú, 4 személyes kisrepülő 2000 láb magasan, kb. 190-200 km/h sebességgel halad, és párod pár perc erejéig a pilóta instrukcióival kipróbálhatja a vezetést is. A repülés a gödöllői reptérről indul, a budapesti sétarepülés nagyjából fél óra, ám az időjárás változásai miatt még indulás előtt egyeztessetek a programszervezőkkel.
Bővebb infó: www.egiseta.hu/utvonalakkoltsegek.html

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.