iWiW Experience Party elektronikus zene koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszabású elektronikus zenei bulival nyit a fiatalok felé Magyarország egyik legnépszerűbb közösségi portálja, az iWiW. Május 14-én, az iWiW Experience Partyn olyan nagynevű ifjabb és idősebb nemzetközi dj-producerek lépnek föl a Syma Csarnokban, mint Don Diablo, Moguai, Serge Devant, Kevin Sounderson, Michael Woods, Luca Bachetti, Mijk van Dijk és Eric Prydz.

Alaposan megadja a módját iWiW Experience Partynak a népszerű magyar közösségi portál. Május 14-én, este 8-tól reggel 6-ig igen neves nemzetközi lemezlovasok adják egymásnak a pultot. Ott lesz a budapesti Syma Csarnokban a másfél év alatt hétmillió letöltésével a neten szörfölő fiatalok kedvencének számító, sármos holland Don Diablo, az ifjú német remixnagyiparos Moguai, Tiësto nagy kedvence, a New York-i Serge Devant, a Detroit-techno egyik atyja, Kevin Sounderson, a Földet megkerülő Ministry of Sound sorozat rezidense, Michael Woods, az olasz minimáltechnós Luca Bachetti, a német trancer Mijk van Dijk és a rettenetesen sokoldalú, de a repüléstől rettegő svéd Eric Prydz.

A várhatóan bő tízezres közönség nemcsak osztályon felüli elektronikus zenéket kap az elővételben 3500, a helyszínen 4500 forintba kerülő jegyért, hanem két féle welcome drink közül is választhatnak. Továbbá speciális fényhatásokat, Firebird-tűz- és robbanáseffekteket, sőt ledruhás légtornászok lélegzetelállító produkcióit is élvezheti a publikum.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tLKwmojaAyU0dhOx


A 10 000 forintba kerülő vip jegyért egyéb extrák is járnak, de azok a szerencsések, akik a party hivatalos oldalán játszanak, ingyen is hozzájuthatnak az elittikettekhez, sőt backstage-jegyeket is nyerhetnek.

Jegyek kaphatók az iWiW-en, a party klubjában, illetve az Interticket-jegyirodákban és a Jegy.hu internetes oldalon.

Koncertblog: http://koncertblog.postr.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.